Σινεμά στη Μονή Λαζαριστών: 50 χρόνια Woodstock

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών διοργανώνει το Σινεμά στη ΜΟΝΗ, ένα θεματικό διήμερο προβολής ταινιών συνοδευόμενο από μουσικά δρώμενα. Φέτος, με την συμπλήρωση 50 χρόνων από το εμβληματικό φεστιβάλ του Woodstock, ένα φεστιβάλ που άλλαξε τη ροκ μουσική όπως την ξέρουμε, θα δούμε μαζί τις ωραιότερες και πιο ιστορικές στιγμές του Φεστιβάλ, την Τετάρτη 28 και την Πέμπτη 29 Αυγούστου, στις 21.00.

Οι προβολές

θα γίνουν σε συνεργασία και συμπαραγωγή με τη CineDogs, την δημιουργική ομάδα που ασχολείται με το σινεμά και διοργανώνει προβολές και αφιερώματα.

Οι Moonfarm, η μπάντα που δημιουργήθηκε από έξι πολύ έμπειρους μουσικούς της σύγχρονης μουσικής σκηνής της Θεσσαλονίκης, θα ντύσει μουσικά την έναρξη του διημέρου με αντιπροσωπευτικά τραγούδια του ανεπανάληπτου αυτού γεγονότος, σε επιμέλεια του Νίκου Ντουνούση.

Παράλληλα, θα λειτουργεί και τις δύο ημέρες το Woodstock Market με σπάνιους και συλλεκτικούς δίσκους βινυλίου, CD, poster και βιβλία από μουσικούς που έλαβαν μέρος στο φεστιβάλ του Woodstock, σε επιμέλεια του Κώστα Δαμίγου από το Music Kitchen.

Στην παρουσίαση του προγραμμάτος ο Νίκος Θεοδωράκης με τον Λάκη Καρασσαβαΐδη.

Keywords
Τυχαία Θέματα