Σιμόπουλος: "Σκίζει" από πλουραλισμό η ΕΡΤ3 για το Μετρό Θεσσαλονίκης

Σκληρή κριτική στην ΕΡΤ3 με αφορμή εκπομπή που είναι αφιερωμένη στο Μετρό Θεσσαλονίκης, ασκεί με ανάρτηση του στο facebook, ο πρώην γενικός γραμματέας Δημοσίων Έργων, Στράτος Σιμόπουλος.

Ο κ. Σιμόπουλος τονίζει πως θα έπρεπε εκτός από τον ίδιο να κληθούν να εκφράσουν την την άποψη τους ο πρώην αντιπρόεδρος της Αττικό Μετρό Κώστας

Ζέρβας, καθώς και ο Γιάννης Μαγκριώτης πρώην Υφυπουργός Υποδομών που είχαν για μεγάλο διάστημα την ευθύνη κατασκευής του και αντιμετώπισης των πολλαπλών προβλημάτων του.

"Πληροφορήθηκα ότι σήμερα σε ένα υπό κατασκευή σταθμό θα μαγνητοσκοπηθεί από την ΕΡΤ3 μια εκπομπή, αφιερωμένη στο Μετρό Θεσσαλονίκης, με καλεσμένους που πραγματικά ανταποκρίνονται σε αυτό που θα λέγαμε πλουραλιστική και αντικειμενική πληροφόρηση και προεξάρχοντες τους κ.κ. Μπουτάρη και Μυλόπουλο. Προφανώς, δεν κρίθηκε αναγκαίο να κληθούν να εκφράσουν την άποψη τους ο πρώην αντιπρόεδρος της Αττικό Μετρό Κώστας Ζέρβας, ο υποφαινόμενος πρώην Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Έργων και ο Γιάννης Μαγκριώτης πρώην Υφυπουργός Υποδομών που είχαν για μεγάλο διάστημα την ευθύνη κατασκευής του και αντιμετώπισης των πολλαπλών προβλημάτων του.

Άλλωστε είναι γνωστό ότι οι απόψεις των τριών τελευταίων συμπίπτουν με αυτές των καλεσμένων.

Συγχαρητήρια στο κρατικό κανάλι που καλύπτει τα θέματα του Μετρό Θεσσαλονίκης όπως και η TV100, με απόλυτη αντικειμενικότητα και αποδεικνύει συνεχώς, όπως στην περίπτωση του συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία, ότι έχει κάθε λόγο ύπαρξης", αναφέρει στην ανάρτηση του ο κ. Σιμόπουλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα