"Σεντ Ετιέν: Ο εκλεκτός αλλά... ακριβός Γιαννούλης"

Τα μεταγραφικά σενάρια για το Δημήτρη Γιαννούλη καλά κρατούν, ωστόσο, ο αμυντικός του ΠΑΟΚ θεωρείται... ακριβός για τους Γάλλους, σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως είναι ο εκλεκτός του Κλοντ Πιελ.

Προ ημερών οι Γάλλοι έκαναν λόγο για πρόθεση ανταλλαγής του Γιαννούλη με τον Μιγκέλ Τράουκο. Σήμερα, επιμένουν στην υπόθεση Γιαννούλη δεδομένου πως εμφανίζεται ως ο «εκλεκτός» του προπονητή της Σεντ Ετιέν και όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν, πάρα το γεγονός ότι τα λεφτά είναι πολλά: «Μένει να φανεί αν η Σεντ Ετιέν

θα βγάλει από το συρτάρι το μπλοκ των επιταγών για να ικανοποιήσει τον προπονητή της».

Συγκεκριμένα, σημειώνουν πως: «Μια από τις τέσσερις θέσεις που χρειάζεται ενίσχυση ο Κλοντ Πιελ είναι αυτή του αριστερού ακραίου αμυντικού.Για να αντικαταστήσει τον Μιγκέλ Τράουκο, ο Κλοντ Πιελ θα ήθελε να ενεργοποιήσει την επαφή που οδηγεί στο Δημήτρη Γιαννούλη που ανήκει στον ΠΑΟΚ. Δυστυχώς για αυτήν η επιλογή υπάρχει το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Πιελ και η Σεντ Ετιέν. Πράγματι, όπως έχει αποκαλύψει η L'Equipe, ο Γιαννούλης, τον οποίοι στην Σεντ Ετιέν κοιτούν από πέρυσι είναι πολύ ακριβός για τους Στεφανουά.

Ο Έλληνας διεθνής θα ικανοποιούσε πολύ τον Κλοντ Πιέλ, ωστόσο, ο ΠΑΟΚ απαιτεί 5 εκατομμύρια (σ.σ. η ρήτρα του ανέρχεται στα δέκα) για την παραχώρηση του. Ποσό που κρίνεται μεγάλο για την Σεντ Ετιέν παρά το γεγονός ότι έχει εισπράξει ήδη 8 εκατομμύρια από τις μέχρι τώρα παραχωρήσεις που έχει πραγματοποιήσει».

Keywords
Τυχαία Θέματα