Σαββίδης: Μας έριξαν λάσπη και γι' αυτό ήθελα να ταπεινώσουμε την Σπαρτάκ, πήρε αυτό που άξιζε

Ο Ιβάν Σαββίδης με δηλώσεις του σε ρωσικά ΜΜΕ μετά την πρόκριση του ΠΑΟΚ επί της Σπαρτάκ στη Μόσχα, ξέσπασε εναντίον της ρωσικής ομάδας, εκφράζοντας τη δυσαρέσκεια και τον εκνευρισμό του για όσα είχαν προηγηθεί του αγώνα.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ, τόνισε ότι ήθελε η ομάδα του να ταπεινώσει την Σπαρτάκ στην έδρα της μετά το κλίμα που είχε δημιουργηθεί, αναφέροντας ότι έριξαν "πολλή

λάσπη".

Αναλυτικά όσα είπε ο Ιβάν Σαββίδης:

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι περάσαμε. Ειλικρινά, δεν το περίμενα. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί κυριαρχήσαμε. Μας έριξαν πολλή λάσπη μετά το πρώτο ματς και γι’ αυτό ήθελα να ταπεινώσουμε τη Σπαρτάκ στην έδρα της, στο γεμάτο της γήπεδο. Πήραν αυτό που άξιζαν μετά την άσχημη συμπεριφορά τους μετά το πρώτο ματς. Και δεν έγινε μόνο από δημοσιογράφους, υπήρχε υποστήριξη και από τη Σπαρτάκ. Δεν θέλω να επεκταθώ άλλο. Απαιτώ να γίνει έρευνα για το θέμα, ήδη το Υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας είναι ενήμερο. Κάποιοι άνθρωποι ήταν μεθυσμένοι και νόμιζαν πως θα κάνουν ό,τι θέλουν. Φανταστείτε να πήγαινα εγώ στους οπαδούς της Σπαρτάκ και να τους έκανα χειρονομία. Τι θα μου έκαναν τότε;», ανέφερε αρχικά.

Ενώ για το αν δέχτηκε συγχαρητήρια από τον πρόεδρο της Σπαρτάκ, απάντησε: «Όχι, δεν με συνεχάρη».

Όσο για τη διαιτησία είπε πως: «Θεωρώ ότι ήταν νορμάλ. Δεν έχω άποψη για την αποβολή του Λουίς Αντριάνο».

Keywords
Τυχαία Θέματα