Σάββας Πούμπουρας: Αποκαλύπτει ποια είναι η τελευταία επιθυμία της ζωής του

Ο Σάββας Πούμπουρας φέτος καλύπτει τα παρασκήνια του «Dancing with the stars», αλλά βρέθηκε στο συγκεκριµένο πλατό για πρώτη φορά το 2010, όταν συµµετείχε στο χορευτικό σόου ως διαγωνιζόµενος.

«Σίγουρα παραµένει µια γλυκιά ανάµνηση µε πολύωρες πρόβες και πολλή µουσική. Δεν σου κρύβω ότι υπήρξαν φορές που ζορίστηκα και ήθελα να τα παρατήσω. Την ηµέρα της αποχώρησής µου νοµίζω ότι βαθιά µέσα µου είχα ευχηθεί να φύγω και έγινε. Φέτος που πήγα στο στούντιο για να κάνουµε τις πρόβες συγκινήθηκα», αναφέρει ο συμπαρουσιαστής του χορευτικού σόου.

Το χιούµορ δεν του λείπει

ποτέ, ενώ ο αυτοσαρκασµός είναι αναπόσπαστο κοµµάτι της καθηµερινότητάς του. Χαµογελαστός και αισιόδοξος, έχει σκεφτεί ακόµη και τι θα ζητούσε ως τελευταία επιθυµία, αν αυτό χρειαζόταν. «Να µου δώσουν την ευκαιρία να βγω live και να φωνάξω στον κόσµο να χαµογελά και να ζει το κάθε λεπτό, γιατί το δικό µου εκείνη τη στιγµή θα ήταν το τελευταίο. Θα έφευγα γεµάτος… Φυσικά είµαι happy στην καθηµερινότητά µου και προσπαθώ όλο αυτό να το µεταφέρω και στους γύρω µου».

Και πώς αντιδρά όταν ακούει ότι έχει κλέψει τις εντυπώσεις µε τη φετινή του τηλεοπτική εµφάνιση; «Οι ανατροπές και οι εκπλήξεις είναι κάτι που αγαπώ στην παρουσίαση και φυσικά στο live πρόγραµµα, όπου δεν υπάρχουν περιθώρια διόρθωσης. What yοu see is what you get. Αν αυτό αρέσει στον κόσµο, µε κάνει ιδιαίτερα χαρούµενο. Δεν ξέρω αν είµαι ο καλύτερος, ξέρω σίγουρα ότι το κάνω µε πολλή αγάπη και ενθουσιασµό. Σε κάθε δουλειά βάζω το 100% του εαυτού µου. Αυτό που βλέπεις είναι αυθεντικό», λέει ο ίδιος στη Real.

Keywords
Τυχαία Θέματα