"Σαφάρι" για το 1 εκατομμύριο ευρώ του ΣΚΡΑΤΣ στη Βόρεια Ελλάδα

O κύριος Διαμαντής είναι ένας από τους πιο γνωστούς θαμώνες του πρακτορείου του ΟΠΑΠ στην οδό Παύλου Μελά, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Μια ενδιαφέρουσα προσωπικότητα που έχει να σου πει πολλά για τα τυχερά παιχνίδια. Έχει δοκιμάσει την τύχη του στις περισσότερες επιλογές που του δίνει ο ΟΠΑΠ και όλοι έχουν να λένε για το πόσο τυχερός είναι. Αν τον ρωτήσεις ποιο είναι το αγαπημένο

του παιχνίδι, θα σου απαντήσει: «Όλα τα παιχνίδια είναι καλά όμως είμαι 67 χρονών και ήρθε η ώρα ο ΟΠΑΠ να με βγάλει στη σύνταξη». Αν τον ξαναρωτήσεις πως θα γίνει αυτό, θα σου απαντήσει: «Θα κερδίσω 1 εκατομμύριο ευρώ στο ΣΚΡΑΤΣ». Το νέο ΣΚΡΑΤΣ που ονομάζεται «7άρι του εκατομμυρίου» είναι το νέο αγαπημένο παιχνίδι του κ. Διαμαντή.

Αυξημένη η ζήτηση για το «7άρι» στη Β. Ελλάδα

Ο πράκτορας του ΟΠΑΠ μας διαβεβαιώνει ότι δεν είναι μόνο ο κ. Διαμαντής που αναζητά το 1 εκατομμύριο ευρώ στο ΣΚΡΑΤΣ. Το τελευταίο διάστημα το «7άρι του εκατομμυρίου» έχει αποκτήσει χιλιάδες θαυμαστές. Σύμφωνα με τον ίδιο, η ζήτηση του συγκεκριμένου ΣΚΡΑΤΣ έχει αυξηθεί κατακόρυφα τον τελευταίο μήνα. Τα στατιστικά του Οργανισμού δείχνουν αυξημένη ζήτηση στη Βόρεια Ελλάδα. Παίκτες κάθε ηλικίας, άντρες και γυναίκες δοκιμάζουν την τύχη τους στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Διατίθεται σε πρακτορεία ΟΠΑΠ, λαχειοπώλες, περίπτερα, καταστήματα ΕΛΤΑ και επιλεγμένα σούπερ μάρκετ. Κοστίζει 10 ευρώ και δίνει κέρδη από 10 ευρώ έως 1 εκατομμύρια ευρώ. Το αξιοσημείωτο είναι ότι μέσα στον προηγούμενο μήνα το ΣΚΡΑΤΣ «7άρι του εκατομμυρίου» μοίρασε 12,8 εκατομμύρια ευρώ.

Πως παίζεται το "7άρι του εκατομμυρίου"

Το νέο παιχνίδι του ΣΚΡΑΤΣ «7άρι του εκατομμυρίου», είναι αρκετά απλό και εύκολο για να το παίξει κανείς.

Πιο συγκεκριμένα:

Ξύστε όλα τα σημεία.
Βρείτε το μαύρο "7" και κερδίστε το αντίστοιχο ποσό.
Βρείτε το μπλε "7" και κερδίστε 5 φορές το αντίστοιχο ποσό.
Βρήκατε το διαμαντένιο "7"; Μόλις κερδίσατε και τα 20 ποσά!
Τα κέρδη μπορούν να λειτουργούν αθροιστικά. Έτσι μπορείτε να κερδίσετε μέχρι και 20 φορές στον ίδιο λαχνό!

Το σαφάρι για το 1 εκατομμύριο ευρώ του ΣΚΡΑΤΣ «7άρι του εκατομμυρίου» βρίσκεται σε εξέλιξη. Αν οι βορειοελλαδίτες συνεχίσουν να το προτιμούν με τους ίδιους ρυθμούς, δεν αποκλείεται ο υπερτυχερός που θα κερδίσει 1 εκατομμύριο ευρώ να είναι από κάποια πόλη της βόρειας Ελλάδας. Καλή τύχη λοιπόν!

Keywords
Τυχαία Θέματα