Σ. Παντελίδης: Τους καλύτερους παίκτες ο ΠΑΟΚ - Καλώς δηλώθηκε στη Γ ΄Εθνική ο Ηρακλής

Για την κατάσταση των μεγάλων ομάδων του ελληνικού πρωταθλήματος, τον Ηρακλή και φυσικά τον Αστέρα Τρίπολης μίλησε ο προπονητής τον Αρκάδων, Σάββας Παντελίδης.

Ο Έλληνας τεχνικός δήλωσε αναλυτικά στην εφημερίδα Metrosport:

Για την μεταμόρφωση του Αστέρα: "Σε αυτό που δώσαμε προτεραιότητα από την πρώτη στιγμή, είναι η αλλαγή ψυχολογίας και

να αντιμετωπίσουμε το μεγαλύτερο πρόβλημα που ήταν στην άμυνα. Είχαμε δεχθεί έξι γκολ σε τρεις αγώνες, εκ των οποίων οι δύο στην έδρα μας. Το λύσαμε και νομίζω ότι εκεί εστιάζω τη διαφορά, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν σημάδια βελτίωσης".

Για τον Ολυμπιακό: "Πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός πληρώνει την προτεραιότητα που έδωσε το καλοκαίρι για να μπει στους ομίλους του Τσάμπιονσ Λιγκ. Εκεί έδωσε βάση και το πληρώνει τώρα αυτό το κόστος, όπως και το ότι έκανε πολλές αλλαγές στο ρόστερ του. Και δεν είναι δύσκολο να βρεθείς ξαφνικά σε κακή κατάσταση".

Για την ΑΕΚ στον αγώνα με τον Αστέρα: "Νομίζω ότι παρουσιάστηκε με αφέλεια, θεωρώντας ότι ακόμη και με τις τόσες αλλαγές θα έπαιρνε τον αγώνα. Ήταν και το τελευταίο παιχνίδι μιας σειράς από δύσκολους αγώνες για αυτήν και εμείς το εκμεταλλευτήκαμε".

Για τον ΠΑΟΚ: "Ο ΠΑΟΚ πέρασε πολλά το καλοκαίρι και αυτό τον έχει επηρεάσει αλλά και τον επηρεάζει ακόμη. Η αλήθεια είναι ότι ακόμη δεν μου έχει προκαλέσει θετική εντύπωση, γιατί παρόλο του ότι έχει καλούς παίκτες, δεν μπορεί να βρει έναν καλό ρυθμό στα παιχνίδια του και έχει μεταπτώσεις στα εντός και εκτός έδρας ματς".

Για το ποια ομάδα έχει το καλύτερο ρόστερ: "Ο ΠΑΟΚ έχει το πιο πλούσιο ρόστερ με εξαιρετικές μονάδες. Δεν είναι μόνο ένας ο παίκτης που μπορεί να πάρει ένα παιχνίδι μόνος του με μία κίνηση, μπορούν αν το πράξουν και άλλοι. Απλά επειδή έγιναν μεταγραφές την τελευταία στιγμή, δεν υπάρχει αυτός ο κοινός ρυθμός και οι ισορροπίες και αυτό είναι το θέμα που πρέπει να λύσει ώστε να αποδώσει καλύτερα.

Για το φαβορί του τίτλου: "Θα παλέψουν ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός. Τον Παναθηναϊκό δεν τον συμπεριλαμβάνω γιατί έχει τεράστια προβλήματα .Η ΑΕΚ έδειξε στις πρώτες αγωνιστικές ότι είναι ένα βήμα πιο μπροστά αλλά και οι άλλες δύο ομάδες είναι ισχυρές και μπορούν ανά πάσα στιγμή να ανατρέψουν την κατάσταση.

Για τον Ηρακλή: "Καλώς δήλωσε την ομάδα στη Γ ΄Εθνική γιατί έτσι συνεχίζει να υπάρχει .Αν δεν υπήρχε ήταν δύσκολο να κάνει νέο ξεκίνημα. Ο Ηρακλής είναι μεγάλη ομάδα, αργά ή γρήγορα θα βρεθεί εκείνος ή εκείνοι που θα τον οδηγήσουν ξανά στη μεγάλη κατηγορία".

Keywords
Τυχαία Θέματα