Σ. Αβραμόπουλος - Σ. Ζαριανόπουλος: Η κ. Νοτοπούλου μοιράζει προεκλογικά "δωράκια"

Το πρόγραμμα του ΥΜΑΘ μέσα από το οποίο χρηματοδοτούνται 43 προτάσεις για νεανικές δράσεις με το ποσό των 210.000 ευρώ, σχολίασαν με κοινή τους δήλωση, ο Σωτήρης Αβραμόπουλος, υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» και ο Σωτήρης Ζαριανόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

"Μετά

τα πρόσφατα δημοσιεύματα, για κονδύλια του Υπουργείου Μακεδονίας-Θράκης, που μοιράζονται από την Υπουργό και υποψήφια Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κ. Νοτοπούλου σε υπαρκτούς ή και ανύπαρκτους πολιτιστικούς συλλόγους, και βέβαια σε ΜΚΟ, αναρωτιόμαστε τι άλλο θα δούμε μέχρι τις εκλογές.

Ειδικά για τον ρόλο των ΜΚΟ, ο υπ. Δήμαρχος με την Λαϊκή Συσπείρωση και ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Σωτήρης Ζαριανόπουλος έχει αναδείξει το συγκεκριμένο θέμα, ως βασική επιλογή για την διάλυση των κρατικών και δημοτικών δομών, ως πατέντα της ΕΕ για την διοχέτευση κονδυλίων και προγραμμάτων χρηματοδότησης. Το πρόσφατο παράδειγμα με το «πάρτυ» των Ευρωενωσιακών κονδυλίων, δηλαδή των χρημάτων των φορολογουμένων, που στα χαρτιά προορίζονται για τους πρόσφυγές και τελικά καταλήγουν σε διάφορες ΜΚΟ είναι από τα πλέον χαρακτηριστικά.

Υπάκουη σε αυτή την κατεύθυνση η κ. Νοτοπούλου έρχεται να μοιράσει προεκλογικά «δωράκια», την ίδια ώρα που συνολικά οι δομές της πόλης μας αντιμετωπίζουν τεράστια προβλήματα λόγω της υποχρηματοδότησης, όπως η σχολική στέγη, δομές υγείας κ.α. Αλλά από ό,τι φαίνεται η κ. Νοτοπούλου είναι κάθετα σύμφωνη με την λογική των επιλέξιμων έργων της ΕΕ, επίσης, έτοιμη από καιρό για ρουσφετολογική πολιτική", τονίζουν στη δήλωση τους οι υποψήφιοι του ΚΚΕ.

Keywords
Τυχαία Θέματα