Ρόδος: Άνοιξε τις πύλες της η Κοιλάδα των Πεταλούδων

Άνοιξε τις πύλες της από το Σάββατο 13 Ιουνίου, η «αναγεννημένη» Κοιλάδα των Πεταλούδων για να υποδεχθεί τους επισκέπτες της και φέτος το καλοκαίρι, η οποία, μετά τις εκτεταμένες παρεμβάσεις που πραγματοποιήθηκαν το προηγούμενο διάστημα, ανταποκρίνεται και πάλι στον τίτλο της ως ένα μέρος μοναδικού φυσικού κάλλους.

Σε ανάρτησή του, ο δήμαρχος Ρόδου, Αντώνης Καμπουράκης, αναφέρει ότι μετά τα έργα και

τις παρεμβάσεις που έγιναν από την ΔΕΡΜΑΕ, με την καθοδήγηση του προέδρου της Γιάννη Ιατρίδη, ύψους 500.000 ευρώ, η Κοιλάδα άλλαξε όψη, καλλωπίστηκε και αποκαταστάθηκαν οι ζημιές που προκλήθηκαν τον περασμένο Νοέμβριο από την κακοκαιρία.

Μάλιστα, ο κ. Καμπουράκης έκανε επίσης γνωστό ότι, η Δημοτική Αρχή, σε συνεννόηση με τον πρόεδρο της ΔΕΡΜΑΕ, αναλογιζόμενη και την δύσκολη οικονομική συγκυρία που επικρατεί, αποφάσισε μέχρι και το Σάββατο 20 Ιουνίου, η είσοδος στην Κοιλάδα των Πεταλούδων να είναι ελεύθερη για το κοινό, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το rodiaki.gr.

«Η Κοιλάδα των Πεταλούδων «αναγεννήθηκε», τα καταφέραμε, με δουλειά και συνεργασία και από σήμερα θα αποτελεί πόλο έλξης για το κοινό. Συνεχίζουμε το έργο μας», καταλήγει στη δήλωσή του ο κ. Καμπουράκης.

O Πρόεδρος της ΔΕΡΜΑΕ σε ανάρτησή του τονίζει:

«Με την στήριξη του Δημάρχου μας, Αντώνη Καμπουράκη, καταφέραμε σήμερα να ανοίξουμε την πρώτη πύλη της Κοιλάδας των Πεταλούδων μετά από μεγάλη προσπάθεια, ετοιμαζόμαστε δε για την εκδήλωση η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 28 Ιουνίου στην Κοιλάδα. Τα καλύτερα έρχονται γιατί έχουμε σχέδιο και όραμα».

Keywords
Τυχαία Θέματα