Ριβάλντο και Ρονάλντο υπερασπίζονται τον Νεϊμάρ για το... θέατρο

Δύο θρύλοι του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου, ο Ρονάλντο και ο Ριβάλντο, τοποθετήθηκαν υπέρ του Νεϊμάρ για την κριτική που δέχεται με αφορμή το... θέατρο που έχει κάνει στους αγώνες του Μουντιάλ.

Το "Φαινόμενο" ανέφερε για τον συμπατριώτη του: "Είμαι εναντίον όλων αυτών που λένε για το θέατρο του Νεϊμάρ. Είναι έξυπνος ποδοσφαιριστής και ξέρει πώς να φυλάγεται από μαρκαρίσματα.

Δεν

νομίζω ότι προστατεύεται αρκετά από τους διαιτητές. Όταν διαρκώς τον χτυπάνε, αδικείται. Αυτή η κριτική που του γίνεται είναι ανόητη. Τα κανάλια και οι εφημερίδες απλώς θέλουν να υπερβάλουν".

Ο Ριβάλντο, μάλιστα, όχι μόνο τάχθηκε στο πλευρό του, αλλά τον ενθάρρυνε και να… συνεχίσει, αν κρίνει ότι αυτό είναι προς όφελος της ομάδας του.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Ριβάλντο αναφέρει: "Νεϊμάρ, συνέχισε να παίζεις όπως πάντα και μην σε απασχολούν τα σχόλια που κάνουν άνθρωποι από άλλες εθνικές ομάδες, που έχουν ήδη γυρίσει στα σπίτια τους.

Αν πρέπει να αποφύγεις έναν αντίπαλο, να το κάνεις. Αν πρέπει να πετύχεις ένα γκολ, να το πετύχεις.

Αν πρέπει να πέσεις επειδή σου έγινε φάουλ, να πέσεις. Και αν πρέπει να κερδίσεις χρόνο μένοντας πεσμένος στον αγωνιστικό χώρο, να το κάνεις. Επειδή όλοι κάνουν το ίδιο".

Keywords
Τυχαία Θέματα