Η Ελένη Φουρέιρα πάει στο Έψιλον (VIDEO)

Η φετινή τηλεοπτική σεζόν έχει ολοκληρωθεί για τις περισσότερες τηλεοπτικές εκπομπές.

Πολλά πρόσωπα της showbiz βρίσκονται σε συζητήσεις με τα στελέχη των καναλιών, για το τι πρόκειται να κάνουν την επόμενη σεζόν.

Όπως ανακοίνωσε η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της "Φτιάξε καφέ να στα πω", η Ελένη Φουρέιρα είναι το νέο τηλεοπτικό πρόσωπο του Έψιλον.

Η γνωστή παρουσιάστρια είπε τα εξής: «Η Ελένη Φουρέιρα έρχεται στο νέο μας κανάλι. Η βασίλισσα της ποπ

ανήκει πλέον στο δυναμικό του Epsilon και από τη νέα σεζόν θα βρίσκεται στο La Banda, στο talent show που έρχεται στον σταθμό. Η Ελένη θα είναι στην κριτική επιτροπή».

Να σημειωθεί ότι το νέο talen show " La Banda", οι διαγωνιζόμενοι περπατούν πάνω στη σκηνή και στο κόκκινο χαλί. Παράλληλα το κοινό τους κρίνει προκειμένου να περάσουν την διαδικασία της ακρόασης από τους κριτές. Από την αρχή το κοινό κρατά στα χέρια του τη μοίρα των μελλοντικών popstars, ψηφίζοντας μέσω μιας εφαρμογής. Έτσι, έχουν τη δύναμη να δώσουν στον διαγωνιζόμενο την «έγκρισή» τους και να ξεκλειδώσουν την πόρτα που οδηγεί στο δωμάτιο των κριτών.

Οι διαγωνιζόμενοι εμφανίζονται τόσο ομαδικά ως group, όσο και ατομικά, μέχρι να περάσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, όπως έλεγχος της φωνής τους, εκτέλεση συγκεκριμένων χορογραφιών, μέχρι σκηνοθέτηση και στήσιμο τα δικών τους επαγγελματικών videos. Στόχος όλων να κερδίσουν τις καρδιές και τις ψήφους των θαυμαστών τους.

Η ένταση κορυφώνεται όσο οι διαγωνιζόμενοι μειώνονται. Μόνο πέντε διαγωνιζόμενοι θα καταφέρουν να εκπληρώσουν το απόλυτο όνειρό τους, και να προχωρήσουν προς το δρόμο της δόξας, με το να γίνουν μέλη ενός συγκροτήματος.

Δείτε το video με την αποκάλυψη της Κατερίνας Καινούργιου για την Ελένη Φουρέιρα και το Έψιλον:

Keywords
Τυχαία Θέματα