Πυροσβεστική: Τριάντα συλλήψεις για 37 φωτιές τον Αύγουστο

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις πυρκαγιές στο Γεράκι Ηλείας και Σταυρό-Κοντοδεσπότι Εύβοιας κάηκαν περίπου 1.200 και 8.000 στρέμματα, αντίστοιχα.

Ποινή φυλάκισης 40 μηνών επιβλήθηκε στον κατηγορούμενο για εμπρησμό από πρόθεση σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στο Περιστέρι Αττικής.

Οι κατηγορούμενοι για εμπρησμό από πρόθεση σε ξηρά χόρτα στο Αττικό Άλσος, σε απορρίμματα στο Περιστέρι Αττικής και σε υπαίθριο χώρο με οικοδομικά υλικά

στον Βόλο δικάστηκαν και τους επιβλήθηκαν ποινές φυλάκισης δύο ετών, ενός έτους και 32 μηνών αντίστοιχα, με αναστολή.

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν οι κατηγορούμενοι για εμπρησμό από πρόθεση σε αγροτοδασικές εκτάσεις στις περιοχές Ελευθέρηδες στο Καρλόβασι Σάμου, Μαρουλού Ρεθύμνου Κρήτης και Ρίζια Ορεστιάδας, ενώ και για τους τρεις έχει οριστεί τακτική δικάσιμος.

Ακούσιος εγκλεισμός σε ψυχιατρική κλινική επιβλήθηκε στον υπαίτιο πρόκλησης εμπρησμού από πρόθεση σε μονοκατοικία στο Δημοτικό Διαμέρισμα Κρηνίδων Καβάλας.

Στον υπαίτιο εμπρησμού από αμέλεια σε αγροτοδασική έκταση στο Άνω Καστρίτσι Πατρών επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 17 μηνών με αναστολή, ενώ στους υπόλοιπους 16 κατηγορούμενους για εμπρησμό από αμέλεια έχουν σχηματιστεί δικογραφίες κι έχουν οριστεί τακτικές δικάσιμοι.

Keywords
Τυχαία Θέματα