"Πρωτοβουλία": Συνεισφέρουμε στη διαπαραταξιακή διαβούλευση με την κατάθεση της υποψηφιότητας της Κ. Γούλα

Συνεδρίασε σήμερα η δημοτική ομάδα της "Πρωτοβουλίας", μετά από την εισήγηση του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη.

"Η «Πρωτοβουλία» συνεισφέρει στη διαπαραταξιακή διαβούλευση με την κατάθεση της υποψηφιότητας της Καλυψώς Γούλα και με προτάσεις για ένα Κοινό Πρόγραμμα", αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή της η "Πρωτοβουλία".

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Πρωτοβουλίας:

"Συνεδρίασε σήμερα, Πέμπτη 03.01.18, η Δημοτική Ομάδα της «Πρωτοβουλίας». Μετά την εισήγηση του

Δημάρχου Γιάννη Μπουτάρη και την ενημέρωση της Δημοτικής Ομάδας για τις εν εξελίξει εργασίες της Διαπαραταξιακής Επιτροπής Διαβούλευσης ,ακολούθησε συζήτηση για τη στάση της "Πρωτοβουλίας" στα θέματα του Κοινού Προγράμματος και της Κοινής υποψηφιότητας για τον Δήμο Θεσσαλονίκης.

Η Δημοτική Ομάδα κατέληξε στα εξής:

- Η «Πρωτοβουλία» συνεχίζει να στηρίζει τη διαδικασία της Επιτροπής Διαβούλευσης επισημαίνοντας την ανάγκη για θετικά αποτελέσματα σε σύντομο χρόνο.

- Η «Πρωτοβουλία» συνεισφέρει στη διαπαραταξιακή διαβούλευση με την κατάθεση της υποψηφιότητας της Καλυψώς Γούλα και με προτάσεις για ένα Κοινό Πρόγραμμα.

- Οι τελικές αποφάσεις της «Πρωτοβουλίας» θα ληφθούν αμέσως μετά την κατάθεση των πορισμάτων της Επιτροπής Διαβούλευσης".

Keywords
Τυχαία Θέματα