Ανακοινώθηκε από την Ίνγκολσταντ ο Μαβράι: "Ευχαριστώ Αρειανάρα, αντίο" (ΦΩΤΟ)

Ο Μεργκίμ Μαβράι ευχαρίστησε και αποχαιρέτησε τον Άρη μέσω instagram.

Πριν ακόμη ανακοινωθεί επίσημα η αποχώρησή του από τους "κιτρινόμαυρους", ο Αλβανός αμυντικός που είχε αανχωρήσει για τη Γερμανία προκειμένου να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του στην Ίνγκολσταντ, αποχαιρέτησε τον Άρη γράφοντας στον λογαριασμό του στο instagram: «Ευχαριστώ Αρειανάρα, αντίο».

Τον ανακοίνωσε η γερμανική ομάδα

Αργότερα, η

ομάδα που παίζει στην δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας ανακοίνωσε επίσημα την απόκτησή του έως το 2020.

Αναλυτικά:

Η Ινγκολσταντ ανακοίνωσε (3/1) και επισήμως την απόκτηση του Μεργκίμ Μάβραϊ. Το φλερτ των τελευταίων ημερών πήρε και επίσημο χαρακτήρα. Η γερμανική ομάδα κάνει προσπάθεια για να αποφύγει τον υποβιβασμό καθώς αυτή τη στιγμή είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Αυτή τη στιγμή (και μέχρι τις 11/1) κάνει προετοιμασία στο Αλικάντε της Ισπανίας και εκεί θα μεταβεί και ο Μάβραϊ.

Στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, δηλώσεις για την απόκτηση του παίκτη έκανε ο Αθλητικός Διευθυντής, Χάραλντ Γκάρντνερ, αναφέροντας:

«Ο Μεργκίμ φέρνει τον χαρακτήρα που χρειαζόμαστε για να παραμείνουμε στην κατηγορία και να πετύχουμε τον στόχο που έχουμε θέσει για την τρέχουσα περίοδο. Είναι νικητής, γνωρίζει καλά το γερμανικό ποδόσφαρο και είναι μαχητής».

Στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας φιλοξενούνται και δηλώσεις του παίκτη. Ο Μάβραϊ είπε:

«Είμαι πεπεισμένος ότι θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να ξεφύγουμε από την κατάσταση που είναι η ομάδα. Στην καριέρα μου, έχω εμπειρίες από παρόμοιες καταστάσεις και θέλω να φέρω την εμπειρία μου και τη νοοτροπία μου».

Keywords
Τυχαία Θέματα