Προτάθηκε στον ΠΑΟΚ ο Αλιν Τόσκα

Την περίπτωση του 25χρονου Ρουμάνου αριστερού μπακ Αλίν Τόσκα εξετάζει ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Φτιάξε τα πιο ΠΑΟΚ Χριστούγεννα στα PAOK FC Official Stores

Ειδικότερα σύμφωνα με την "Metrosport", το όνομα του

Αλίν Τόσκα βρίσκεται στη λίστα των επιτελών του Δικεφάλου οι οποίοι και θα τον αξιολογήσουν εντός των ημερών για να ληφθούν οι τελικές αποφάσεις. Έχει συμβόλαιο με την Μπέτις έως το 2021 και εφόσον προχωρήσει η περίπτωσή του θα δοθεί βαρύτητα κυρίως στην απόκτησή του με τη μορφή δανεισμού. Τον Τόσκα γνωρίζει και ο Λουτσέσκου που έχει παρακολουθήσει την πορεία του.

Ο Αλίν Τόσκα γεννήθηκε στις 14 μαρτίου του 1992 και αγωνίζεται και ως κεντρικός αμυντικός και ως αριστερός μπακ. Εχει ύψος 1.81μ. και είναι προϊόν των ακαδημιών της Στεάουα, πέρασε από την Ουνιρέα Ουρζιτσένι, την Σαγκεάτα Ναβοντάρι και το 2012 πήγε στην Βιτορούλ του Γκεόργκι Χάτζι όπου είχε 56 συμμετοχές.

Το 2014 επέστρεψε στην Στεάουα, αυτή τη φορά στην πρώτη ομάδα και αγωνίστηκε σε συνολικά 96 ματς και πέτυχε 1 γκολ, κατακτώντας σε μία σεζόν, το 2014-2015, Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Λιγκ Καπ και την αμέσως επόμενη ξανά το Λιγκ Καπ. Τον Ιανουάριο του 2017 τον απέκτησε η Μπέτις έναντι 1.000.000 ευρώ (που κατέβαλε σε δύο δόσεις).

Στους Ανδαλουσιάνους μετρά συνολικά 24 παιχνίδια και το ντεμπούτο του ήταν κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος στην Μπέτις έχει αγωνιστεί τέσσερις φορές ως αριστερός μπακ και τρεις ως στόπερ.

Ο Τόσκα έχει φορέσει 10 φορές τη φανέλα της εθνικής Ρουμανίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα