Πρόστιμο... 300 ευρώ στην Μπαρτσελόνα για τη μεταγραφή του Γκριεζμάν- Ασκούν έφεση οι Καταλανοί

Η Μπαρτσελόνα τιμωρήθηκε με το... γελοίο πρόστιμο των 300 ευρώ, μετά την καταγγελία της Ατλέτικο Μαδρίτης, πως είχε ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τον Γκριεζμάν για την μεταγραφή του, νωρίτερα από ότι επιτρεπόταν.

Οι "ροχιμπλάνκος" κυνήγησαν την υπόθεση και κατήγγειλαν τους "μπλαουγκράνα", υποστηρίζοντας πως είχαν επαφές με τον Γάλλο, ήδη από τον περασμένο Μάρτιο, δηλαδή σε μια περίοδο που δεν επιτρεπόταν λόγω του συμβολαίου του με την ομάδα της Μαδρίτης.

Έτσι, λόγω αυτής της παρατυπίας, για την οποία η Μπαρτσελόνα κρίθηκε ένοχη από

την δικαιοσύνη, τιμωρήθηκε με πρόστιμο μόλις 300 ευρώ, καθώς αυτό είναι το ποσό που προβλέπεται από τον σχετικό κανονισμό.

Ο αρμόδιος δικαστής, δηλαδή, επέβαλε την ανώτερη δυνατή ποινή στην Μπάρτσα, με το ποσό να μοιάζει... αστείο για τα δεδομένα του καταλανικού συλλόγου και της υπόθεσης που απασχόλησε έντονα το καλοκαίρι.

Yπήρχε και το ενδεχόμενο οι «μπλαουγκράνα» να τιμωρηθούν με μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών, ωστόσο αυτό δεν έγινε.

Ωστόσο, παρότι το ποσό είναι συμβολικό, οι επιτελείς της Μπαρτσελόνα συνεχίζουν να αρνούνται ότι έκαναν οτιδήποτε παράτυπο στην υπόθεση και το ESPN αποκαλύπτει ότι σκοπεύουν να καταθέσουν έφεση, ώστε να σβηστεί η τιμωρία τους από την ισπανική Ομοσπονδία.

Keywords
Τυχαία Θέματα