Πρίγιοβιτς: Έτοιμοι για το ματς με την ΑΕΚ - Δεν θα άλλαζα κανέναν συμπαίκτη μου

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, με αφορμή το ντέρμπι της Κυριακής κόντρα στην ΑΕΚ, μίλησε για την κατάσταση στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ και ξεκαθάρισε ότι αυτή την εποχή δεν σκέφτεται το συμβόλαιο του.

Όλα τα αυθεντικά προϊόντα του ΠΑΟΚ μόνο στο PAOK FC Official Store

Αναλυτικά όσα

είπε στην κάμερα της NOVA:

Για το αν η φετινή, είναι η καλύτερη σεζόν στην καριέρα του:

«Δεν το σκέφτομαι πολύ αυτό αυτή τη στιγμή, πάω από παιχνίδι σε παιχνίδι και στο τέλος της σεζόν θα κάνουμε το ταμείο και θα δούμε τι έχουμε πετύχει και από πλευράς στόχων, αλλά και γκολ. Οπότε στο τέλος θα κάνω κι εγώ το ταμείο μου. Έχω πετύχει αρκετά γκολ και στην προετοιμασία και στην κανονική διάρκεια και στις προηγούμενες ομάδες που αγωνίστηκα, αλλά δεν μπορώ να πω αν είναι σίγουρα η καλύτερη μου σεζόν. Ελπίζω ότι στο τέλος της χρονιάς, θα μπορώ να λέω ότι είναι η καλύτερη σεζόν που έχω κάνει».

Για τη δυσκολία της ομάδας στα εκτός έδρας παιχνίδια:

«Ναι είναι αλήθεια ότι υπάρχει μία δυσκολία μακριά από την Τούμπα. Δεν έχω όμως κάποια εξήγηση για αυτό. Ελπίζω αυτό να αλλάξει από το επόμενο παιχνίδι και να γυρίσουμε νικητές από την ΑΕΚ. Δεν θα πρέπει να υπάρχει τέτοια διαφορά, θα έπρεπε οι εμφανίσεις μας και τα αποτελέσματα να μην έχουν τέτοια διαφορά. Περιμένουμε να τελειώσει αυτή η τιμωρία, να έχουμε και τον κόσμο μας δίπλα μας και να ακολουθήσουν κι ακόμη καλύτερες εμφανίσεις γενικά».

Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ:

«Έχουμε μεγάλο κίνητρο όλοι μας. Είμαστε έτοιμοι για αυτό το ματς και θα πάμε στην ΑΕΚ για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Μία νίκη θα μας δώσει τη δυνατότητα να αποκτήσουμε διαφορά ασφαλείας και από την ΑΕΚ και από τον Ολυμπιακό. Στα ντέρμπι υπάρχουν πολλές μονομαχίες, πολλές φορές δεν παίζεται τόσο καλό ποδόσφαιρο κι εμείς είμαστε έτοιμοι να αποδώσουμε και να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να δώσουμε τις μάχες μας. Θα πάμε να κάνουμε αυτό που πρέπει, είμαστε έτοιμοι».

Για τον Βράνιες:

«Η ΑΕΚ έχει καλή και συμπαγή άμυνα. Είναι πάντα δύσκολο να αγωνίζεσαι κόντρα σε αμυντικούς που είναι τόσο καλά οργανωμένοι. Εκτός γηπέδου είμαστε φίλοι με τον Βράνιες, αλλά την Κυριακή δεν θα υπάρξει κανένα έλεος. Θα παλέψει ο καθένας για τη νίκη και ελπίζω ότι θα είμαι εγώ αυτός που θα πανηγυρίσει στο φινάλε».

Για το συμβόλαιο του και το μέλλον του στον ΠΑΟΚ:

«Γίνεται μία μεγάλη συζήτηση και υπάρχουν διάφορες φήμες, ωστόσο εγώ είμαι συγκεντρωμένος στο παιχνίδι μου, στους αγώνες. Δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο, είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος εδώ. Θέλω να είμαι εδώ απόλυτα συγκεντρωμένος και να κερδίσουμε τρόπαια. Ολες οι πλευρές πρέπει να είναι χαρούμενες σε μία ομάδα κι εγώ είμαι πραγματικά χαρούμενος εδώ».

Για τη συνεργασία του με τους συμπαίκτες του:

«Ένας επιθετικός πρέπει να δέχεται και να αξιοποιεί τις πάσες που δέχεται και από τους ακραίους και από τους μέσους. Ένας επιθετικός μία ομάδας όπως ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να έχει 3-4 ευκαιρίες για γκολ σε κάθε ματς. Θέλω να πιστεύω ότι η συνεργασία μας θα είναι ακόμη καλύτερη. Θα ήθελα να πω, ότι δεν θα άλλαζα κανέναν από τους συμπαίκτες μου με κανέναν άλλο παίκτη από οποιαδήποτε ομάδα».

Για την απώλεια του Μαουρίσιο:

«Είναι ένας πολύ καλός και ποιοτικός παίκτης που μας βοηθάει αρκετά και στο τελευταίο παιχνίδι σκόραρε και 2 γκολ. Ωστόσο έχουμε κι άλλους που έχουν δείξει ότι μπορούν να παίξουν όποτε χρειαστεί, οπότε δεν θεωρώ ότι θα φανεί τόσο η απουσία του στο ματς της Κυριακής».

Για το Παγκόσμιο Κύπελλο:

«Είναι ένα έξτρα κίνητρο το Μουντιάλ, μία τέτοια διοργάνωση σου δίνει το κίνητρο να δείχνεις συνεχώς την αξία σου. Αυτή τη στιγμή είμαι πλήρως συγκεντρωμένος στο ματς με την ΑΕΚ, μετά έχω κάποια φιλικά με την Εθνική μου ομάδα. Είναι πολύ μακριά το Μουντιάλ, ωστόσο έχω κίνητρο και θέλω να αποδείξω ποιος είμαι και να βρεθώ εκεί. Εύχομαι ότι καλύτερο στον κόσμο και υπόσχομαι ότι θα παλέψουμε και θα προσπαθήσουμε να τους κάνουμε χαρούμενους».

Keywords
Τυχαία Θέματα