Πρεμιέρα για τα Kia Stinger και Niro HEV στην Αυτοκίνηση 2018

Η KIA Ελλάς θα συμμετέχει στην Έκθεση Αυτοκίνηση ΕΚΟ 2018 που θα πραγματοποιηθεί από 10 – 18 Νοεμβρίου 2018 στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας στο Πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο, παρουσιάζοντας την ανανεωμένη γκάμα των μοντέλων της.

Πιο συγκεκριμένα η Kia θα παρουσιάσει για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό το νέο υβριδικό Niro HEV το οποίο

εφοδιάζεται με 2 κινητήρες – ένα βενζινοκινητήρα και ένα ηλεκτροκινητήρα – και το εντυπωσιακό Stinger που συνδυάζει τον κλασικό σχεδιασμό Gran Turismo με ένα ευρύχωρο και προηγμένο σχεδιαστικά εσωτερικό.

Δυναμική θα είναι και η εμφάνιση των υπόλοιπων μοντέλων της μάρκας όπως: το δημοφιλές μίνι αυτοκίνητο πόλης Picanto GT- Line, το Rio GT Line, το ολοκαίνουργο Kia Ceed , το Kia Stonic, και το εντελώς νέο Sportage GT Line.

H Kia κατασκευάζει οχήματα ευρωπαϊκών προδιαγραφών και απευθύνεται όχι μόνο σε όσους είναι αλλά και σε όσους αισθάνονται «νέοι».

Αυτή τη στιγμή διαθέτει ολοκληρωμένη γκάμα μοντέλων στην ελληνική αγορά με ένα τολμηρό και δυναμικό σχεδιασμό(παγκόσμια βραβεία σχεδιασμού Red Dot και IF awards) που όπως φαίνεται αρέσει και είναι αποδεκτός στο ευρύτερο κοινό.

Διαθέτει υψηλή ποιότητα κατασκευής και μεγάλο βαθμό αξιοπιστίας και αυτό αποδεικνύεται μέσω της έρευνας J.D. Power στην οποία η Kia κατέλαβε την 1η θέση.

Να σημειώσουμε ότι όλα τα μοντέλα της συνοδεύονται με 7ετή εργοστασιακή εγγύηση.

Πηγή: newsauto.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα