Στους Βουλιαράτες η σορός του Κωνσταντίνου Κατσίφα – Τυλιγμένη με την ελληνική σημαία (εικόνες – video)

Η κηδεία θα τελεστεί αύριο στις 13:00 τοπική ώρα (14:00 ώρα Ελλάδος)Αυξημένα είναι και τα μέτρα ασφάλειας τόσο από την ελληνική όσο και από την αλβανική αστυνομία στα σύνορα για την αυριανή ημέραΔεκάδες πούλμαν έχουν ναυλωθεί προκειμένου να παραστούν στην κηδεία άνθρωποι από κάθε γωνιά της ΕλλάδαςΜέσα σε συναισθηματικά φορτισμένο κλίμα η οικογένεια Κατσίφα παρέλαβε τη 1.00 τα ξημερώματα τη σορό του Κωνσταντίνου, από το νεκροτομείο Τιράνων

Στο πατρικό του

σπίτι στους Βουλιαράτες έφτασε, μετά από 11 ημέρες, η σορός του Κωνσταντίνου Κατσίφα. Τη σορό του 35χρονου Βορειοηπειρώτη συνόδευσαν συγγενείς και φίλοι του, ενώ προπορευόταν η ελληνική σημαία.

Η κηδεία του θα τελεστεί αύριο στις 13:00 τοπική ώρα (14:00 ώρα Ελλάδος).

Μέσα σε συναισθηματικά φορτισμένο κλίμα η οικογένεια Κατσίφα παρέλαβε τη 1.00 τα ξημερώματα τη σορό του Κωνσταντίνου, από το νεκροτομείο Τιράνων.

Η εισαγγελία Τιράνων, ύστερα από την παρέμβαση της αλβανικής προεδρίας, έκανε δεκτό το αίτημα της οικογένειας η οποία ζει δραματικές στιγμές. Η σορός στις 6.00 το πρωί έφτασε στο γραφείο τελετών στην Δερβιτσάνη και αναμένεται να μεταφερθεί νωρίς το απόγευμα στο σπίτι της οικογένειας, σύμφωνα με την παράδοση του τόπου.

Αυξημένα τα μέτρα της αστυνομίας

Αυξημένα είναι και τα μέτρα ασφάλειας τόσο από την ελληνική όσο και από την αλβανική αστυνομία στα σύνορα για την αυριανή ημέρα, όταν θα τελεστεί η κηδεία του 35χρονου.

Δεκάδες πούλμαν έχουν ναυλωθεί προκειμένου να παραστούν στην κηδεία άνθρωποι από κάθε γωνιά της Ελλάδας. Στο χωριό ήδη από σήμερα έχουν αρχίσει να φτάνουν συγγενείς και φίλοι από την Αθήνα και άλλες περιοχές της Ελλάδας για το τελευταίο αντίο στον 35χρονο.

Φωτογραφίες: epirus-tv-news.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα