Πρ. Ενωμένων Μακεδονων: Να μπει τέλος στη μπίζνα του λαθρομεταναστευτικού (VIDEO)

Θέση αναφορικά με το "μπάρμπεκιου-διαμαρτυρία κατά της λαθρομετανάστευσης" που είναι σε εξέλιξη στα Διαβατά Θεσσαλονίκης πήρε ο πρόεδρος των "Ενωμένων Μακεδονων" και διοργανωτής του, Δημήτρης Ζιαμπάζης.

Όπως είπε σε δηλώσεις του, μέσα από τη σημερινή διαμαρτυρία θέλουν να στείλουν ένα μήνυμα, από το κέντρο του προβλήματος, πως πρέπει να ακουστούν οι τοπικές περιοχές και πως πρέπει να τελειώσει η "μπιζνα του λαθρομεταναστευτικου".

"Συγκεντρωθήκαμε σήμερα εδώ στα Διαβατά, που είναι το κέντρο

του προβλήματος, για να στείλουμε ένα ειρηνικό και εμβληματικό μήνυμα, ότι πρέπει επιτέλους να ακουστούν οι τοπικές περιοχές. Τέλος στην μπιζνα του λαθρομεταναστευτικού, αν είναι όντως ανθρωπιστές όλοι αυτοί οι κύριοι, οι ΜΚΟ, να βοηθήσουν όλους αυτούς τους ανθρώπους να ευημερήσουν και να σηκώσουν τα πόδια τους στον ίδιο τους τον τόπο".

Ελλάδα δεν σηκώνει άλλο αυτό το βάρος, πρέπει να σταματήσει αυτός ο επιλεκτικός και υποκριτικός ανθρωπισμός και σήμερα εδώ είπαμε να πούμε τέλος στον ρατσισμό των Ελλήνων και όλων των ελεύθερων ανθρώπων, όπως του φίλου μας από εδώ δίπλα" είπε απευθυνόμενος στον Γραμματέα Συρων Ελλάδος που βρίσκεται στη διαμαρτυρία

Keywords
Τυχαία Θέματα