Πως να ιδρύσετε τη δική σας εταιρεία με έδρα τις ΗΠΑ

Μέσα στο έντονο επιχειρηματικό περιβάλλον της αβεβαιότητας και της φορολογικής επιδρομής, ένας επιχειρηματίας μπορεί να επιλέξει την ίδρυση εταιρείας στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ) για τις διεθνείς του δραστηριότητες. Η ίδρυση εταιρείας στην Αμερική προσφέρει κύρος, ευέλικτο φορολογικό καθεστώς, παγκόσμιο προφίλ, δυνατότητα εξωστρέφειας, χαμηλό λογιστικό κόστος, εύκολη διαχείριση, μηδέν μετοχικό κεφάλαιο.

Η ίδρυση εταιρείας στην Αμερική είναι ιδανική για το σύνολο όλων των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων όπως εταιρείες παροχής υπηρεσίας κλπ και ο νομικός της τύπος είναι LLC.

Αποτελούν ένα δημοφιλή προορισμό για διεξαγωγή διεθνών επιχειρηματικών δραστηριοτήτων. Το νομικό πλαίσιο των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, προστατεύει τα στοιχεία και τις πληροφορίες των πραγματικών δικαιούχων της εταιρείας.

Η σύσταση της εταιρείας γίνεται σε σύντομο χρονικό διάστημα (2-5 ημέρες) χωρίς την φυσική παρουσία του μετόχου. Οι εταιρείες τύπου LLC δεν υπόκεινται σε εταιρικό φόρο και φόρο μερίσματος, αντ' αυτού πρέπει οι πραγματικοί δικαιούχοι να δηλώνουν τα εισοδήματα τους στην ατομική τους φορολογική κατοικία. Αν τα μέλη της εταιρείας είναι Αμερικάνοι υπήκοοι ή μόνιμοι κάτοικοι Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, τότε υπάρχει και εταιρική φορολόγηση.

Αντιλαμβανόμαστε συνεπώς, ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής έχουν ως στόχο την προσέλκυση επενδύσεων και την ανάπτυξη της οικονομίας τους.

Σκοπός του άρθρου σχετικά με την σύσταση εταιρείας στις Ηνωμένες πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ) είναι σε πρώτο χρόνο η ενημέρωση και στην συνέχεια ο στρατηγικός σχεδιασμός για τον κάθε επιχειρηματία που επιθυμεί την ίδρυση μιας τέτοιου τύπου εταιρείας για το αν και κατά πόσο θα βοηθήσει την ανάπτυξη του.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία My Company Finance, Σύμβουλοι Επιχειρήσεων.

Θεσσαλονίκη: 2310.231557
Αθήνα: 211.8005012
[email protected]
www.mycompanyfinance.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα