Πολιτιστικοί σύλλογοι και ομάδες χορού ΑμεΑ ξεσήκωσαν το κέντρο της Θεσσαλονίκης (ΦΩΤΟ & VIDEO)

Με μουσική, χορό και χαμόγελα γέμισε σήμερα το απόγευμα το κέντρο της Θεσσαλονίκης για το 8ο Αντάμωμα Πολιτιστικών Συλλόγων Νομού Θεσσαλονίκης και ομάδων χορευτών ΑμεΑ.

Την εκδήλωση άνοιξε η Μπάντα του Τμήματος Μουσικής της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης,

και την σκυτάλη πήραν, η χορευτική ομάδα «ΣΙΡΡΙΣ», Παράρτημα (πρώην) ΚΑΑμεΑ Σερρών του Κ.Κ.Π.Κ.Μ., η χορευτική ομάδα «Dance end the mind», ο Λαογραφικός Σύλλογος Κρητών Θεσσαλονίκης «Αγρίμια», η χορευτική ομάδα «ΧΑΡΤΑΕΤΟΙ Ι ΚΑΙ ΙΙ», παράρτημα Αριστοτέλης του Κ.Κ.Π.Κ.Μ., χορευτικό τμήμα Συλλόγου ΑμεΑ «Φίλιππος», χορευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης «Ήπειρος», Κέντρο Ημερήσιας Απασχόλησης του Ι.Α.Α. και Κ.Κ.Π.Κ.Μ., και η «Ένωση Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων.

"Είναι σημαντικό για εμάς που γίνεται για δεύτερη φορά στο κέντρο της πόλης. Από εδώ και πέρα τα παιδιά μας θα γίνονται κάθε χρόνο και καλύτεροι" τόνισε ο αντιπρόεδρος του Κ.Κ.Π.Κ.Μ., Μίλτος Οικονόμου.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε με πρωτοβουλία του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας (Κ.Κ.Π.Κ.Μ.) υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ενώ το "παρών" έδωσαν μεταξύ άλλων ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μάρκος Μπόλαρης, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Θεόδωρος Καραόγλου και ο δήμαρχος Αμπελοκήπων - Μενεμένης και πρόεδρος της ΠΕΔ - ΚΜ, Λάζαρος Κυρίζογλου.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες του thestival.gr:

Keywords
Τυχαία Θέματα