"Μάχες" Πέλκα-Βιεϊρίνια για τα βραβεία MVP και καλύτερου γκολ

Οι ψηφοφορίες για τον πολυτιμότερο παίκτη και για το καλύτερο γκολ της σεζόν συνεχίζονται στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με τους φίλους του Δικεφάλου του Βορρά να έχουν δώσει προβάδισμα σε Βιεϊρίνια και Πέλκα με την ψήφο τους και στους δύο διαγωνισμούς.

Greek Cup 2018 T-shirts | Φόρα το υπερήφανα!

Η "μάχη" για τον MVP

Το paokfc.gr και το PAOK

FC Official App παρέα με το 11888 διοργανώνουν για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά την μεγάλη ψηφοφορία για την ανάδειξη του 11888 MVP της σεζόν που θα κατακτήσει το βραβείο "Πλάτων Φορόπουλος".

Την πρώτη σεζόν ήταν ο γερόλυκος Λίνο, που στο φινάλε της καριέρας του έδειξε ότι η ηλικία είναι μία πολύ σχετική έννοια. Την δεύτερη ο Εργκούς Κάτσε, ο μόνος που σώθηκε από το γενικότερο ναυάγιο. Την τρίτη ο Γιώργος Τζαβέλλας, στην καλύτερη σεζόν της καριέρας του. Πέρυσι ο Παναγιώτης Γλύκος, ο οποίος κατέβασε ρολά και ήταν από τους κορυφαίους στον δρόμο για την επιστροφή στους τίτλους.

Αυτή τη στιγμή, ενώ η ψηφοφορία βρίσκεται σε εξέλιξη, προηγείται ελάχιστα ο Δημήτρης Πέλκας με 28.93%, ενώ ο Αντελίνο Βιεϊρίνια έχει ποσοστό 28.32%. Μένει να φανεί ποιος από τους δύο θα ξεχωρίσει στις προτιμήσεις του κοινού, καθώς αυτή τη στιγμή είναι σχεδόν... ισόβαθμοι. Στην τρίτη θέση ακολουθεί προς το παρόν ο Φερνάντο Βαρέλα με 17.41%.

Η "μάχη" για το καλύτερο γκολ

Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά το paokfc.gr, το PAOK FC Official App και το Regency Casino διοργανώνουν τον διαγωνισμό για την ανάδειξη του Best Goal of the Season.

Στην μάχη για το βραβείο συμμετέχουν οι Δημήτρης Πέλκας, με τρεις υποψηφιότητες, τα αουτσάιντερ Τσίμιροτ και Κάνιας, που σπάνια βρίσκουν τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα, αλλά όταν το κάνουν φροντίζουν να γίνεται με εντυπωσιακό τρόπο, ο Μαουρίσιο, ο Κάμπος, οι εκπρόσωποι της οπισθοφυλακής Βαρέλα και Μάτος, αλλά και ο αρχηγός Αντελίνο Βιεϊρίνια, που κράτησε το καλό για το τέλος.

Αυτή τη στιγμή, προβάδισμα με 34.55% έχει το γκολ του Δημήτρη Πέλκα κόντρα στον Παναθηναϊκό στην Τούμπα και στην δεύτερη θέση ακολουθεί το γκολ του Βιεϊρίνια με εκτέλεση φάουλ στον τελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ, έχοντας ποσοστό 32.94%. Τρίτο στις προτιμήσεις έρχεται το γκολ του Φερνάντο Βαρέλα στο ματς με την ΑΕΚ στην Τούμπα, με 20.05%.

Την σεζόν 2013-14, ο Ζβόνιμιρ Βούκιτς ήταν ο πρώτος παίκτης που παρέλαβε τον αντίστοιχο τίτλο, για το γκολ σπάνιας ομορφιάς που σημείωσε κόντρα στον Πλατανιά στο γήπεδο της Τούμπας.

Την σκυτάλη παρέλαβε την σεζόν 2014-15 ο Φακούντο Περέιρα, με το απίστευτο γκολ μέσα στο Καραϊσκάκη κόντρα στον Ολυμπιακό, το οποίο σφράγισε ένα μεγάλο διπλό για τον Δικέφαλο.

Επόμενος νικητής ήταν ο Γκόικo Τσίμιροτ. Ο Βόσνιος άσος την σεζόν 2015-16, την πρώτη του με την φανέλα του Δικεφάλου, βρήκε μόλις μία φορά τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα, αλλά φρόντισε να το κάνει με μοναδικό τρόπο. Ένα ασύλληπτο βολέ μέσα στην Λεωφόρο κόντρα στον Παναθηναϊκό, που ψηφίστηκε ως το ωραιότερο της περασμένης αγωνιστικής περιόδου.

Κάτοχος του τίτλου είναι ο Δημήτρης Πέλκας. Την σεζόν 2016-17 ο μέσος του Δικεφάλου είχε κομβική παρουσία στον δρόμο για την επιστροφή στους τίτλους. Η απευθείας εκτέλεση φάουλ στον ημιτελικό εναντίον του Παναθηναϊκού στο γήπεδο της Τούμπας, κέρδισε τις προτιμήσεις του κοινού και του χάρισε τον ατομικό τίτλο.

Παρακολουθήστε το βίντεο που ετοίμασε το PAOK TV με τα 10 υποψήφια τέρματα και ψηφίστε το κορυφαίο γκολ του Δικεφάλου για την σεζόν 2017-18 ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα