Ποδαρικό με... "περίπατο" στον Εύοσμο για τον Ηρακλή!

Ο Ηρακλής ξεκίνησε με το δεξί στο 2018, παίρνοντας μία άνετη και εύκολη εκτός έδρας νίκη με 3-0 επί του Αγροτικού Αστέρα στο γήπεδο του Ευόσμου, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής.

Το ποδαρικό του "Γηραιού" στη νέα χρονιά συνδυάστηκε με την επιστροφή στις νίκες έπειτα από την γκέλα με την ΑΕ Καρίτσας (2-2) στο Καυτανζόγλειο στο τελευταίο παιχνίδι του προηγούμενου έτους.

Με γκολ

των Ρόβα (22΄), Παπαδόπουλου (47΄) και Αθανασίου (65΄) οι "κυανόλευκοι" έφτασαν επιβλητικά στην επικράτηση.

Ο Ηρακλής άνοιξε το σκορ στο 22ο λεπτό με τον Ρόβα από πολύ κοντά να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα μετά την εκτέλεση κόρνερ από τον Αθανασίου. Στο 27΄οι γηπεδούχοι έχασαν σπουδαία ευκαιρία για να ισοφαρίσουν, με τον Καρπέτσο να αστοχεί από πλεονεκτική θέση. Λίγο πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 41΄, ο Παπαδόπουλος έβγαλε σε καλή θέση τον Ρόβα, αλλά το σουτ του τελευταίου απέκρουσε εντυπωσιακά ο τερματοφύλακας Χατζηβασιλάκης.

Στην έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου στο 47΄ο Ηρακλής διπλασίασε τα τέρματά του. Ο Παναγιωτούδης έκανε τη σέντρα από αριστερά και ο Παπαδόπουλος εκτέλεσε, κάνοντας το 0-2. Στο 52΄ο Ρόβας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και μετά από δυο λεπτά ο Αθανασίου μετά από απευθείας εκτέλεση κόρνερ έστειλε και αυτός την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 65΄μετά από οργανωμένη αντεπίθεση ο Αντώνης Αθανασίου με ένα εντυπωσιακό γκολ, "κρέμασε" τον τερματοφύλακα του Αγροτικού Αστέρα και έκανε το 3-0 για την ομάδα του.

Keywords
Τυχαία Θέματα