Πλήθος κόσμου στην παρουσίαση του βιβλίου του Σάββα Αναστασιάδη στον Σταυρό (ΦΩΤΟ)

Το βιβλίο του Σάββα Αναστασιάδη «με Αίσθημα Ευθύνης» παρουσιάστηκε χθες το μεσημέρι, Κυριακή 3 Μαρτίου 2019 στο Ξενοδοχείο Ρήχιος στον Σταυρό του Δ. Βόλβης, παρουσία πλήθους κόσμου.

Για το βιβλίο μίλησαν ο εκδότης και πολιτικός αναλυτής Σάββας Καλεντερίδης και ο δημοσιογράφος Παντελής Σαββίδης, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε ο Δήμαρχος Βόλβης Λιάμας Διαμαντής.

Πρώτος πήρε το λόγο ο Σάββας Καλεντερίδης ο οποίος αναφέρθηκε στη σημασία του βιβλίου τη συγκεκριμένη περίοδο, όπου το πολιτικό σύστημα στην Ελλάδα,

κόμματα, βουλευτές, βουλή των Ελλήνων, δέχονται σκληρή κριτική από την κοινωνία, καθώς θεωρούνται υπεύθυνοι για την κατάσταση στην οποία περιήλθε η Πατρίδα μας και στον τρόπο με τον οποίο ο Σάββας Αναστασιάδης αντιμετωπίζει Εθνικά μας θέματα, για τις μάχες που έδωσε και τις κέρδισε.

«Είναι ένα βιβλίο που αποδεικνύει ότι στην Ελλάδα δεν είναι όλα χαμένα, ότι δεν είναι διεφθαρμένοι και χειραγωγημένοι όλοι οι πολιτικοί και οι βουλευτές μας………ότι υπάρχουν άνθρωποι που παλεύουν για την Πατρίδα και τους πολίτες, ένας από αυτούς είναι ο βουλευτής της δικής σας Περιφέρειας ο Σάββας Αναστασιάδης» υπογράμμισε.

Ο Παντελής Σαββίδης στην δική του τοποθέτηση εστίασε στην ξεχωριστή προσωπικότητα του βουλευτή της δεύτερης περιφέρειας Θεσσαλονίκης.

«Γνώρισα τον Σάββα Αναστασιάδη από την εποχή που ήταν Έπαρχος.

Εκτίμησα την πολιτική του παρουσία, την ωριμότητα της πολιτικής του σκέψης και συμπεριφοράς, τη συνέπεια του λόγου του, την ευαισθησία του σε θέματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία τα οποία δυνάμεις ορατές και καθόλου σκοτεινές προσπαθούν να αποδομήσουν. Τελευταία, γινόμαστε μάρτυρες μιας τέτοιας προσπάθειας» τόνισε .

Ο Σάββας Αναστασιάδης ανέβηκε τελευταίος στο βήμα, ο οποίος αφού ευχαρίστησε τους ομιλητές και όλους τους παρευρισκομένους μίλησε για το βιβλίο του « με Αίσθημα Ευθύνης» για τους λόγους που αποφάσισε να το γράψει τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, αλλά και για την τρέχουσα πολιτική κατάσταση.

«Το περιεχόμενο του βιβλίου είναι μια καταγραφή πρωτοβουλιών που ανέλαβα στη βουλή. Δεν είναι βιβλίο πολιτικής θεωρίας. Είναι βιβλίο πραγματικών γεγονότων και πολιτικών πράξεων που έχουν δημοσιευθεί και δεν μπορούν να διαψευσθούν από κανέναν» υπογράμμισε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Αναφερόμενος στην πολιτική κατάσταση σημείωσε:« ..δεν θα προσπαθήσω να σας περιγράψω πόσο επικίνδυνος είναι ο Τσίπρας γιατί αυτό το νιώσαμε πρόσφατα με τη συμφωνία των Πρεσπών….και ανησυχώ για το τι θα φέρει μετά από αυτό. Θα σας πω όμως ότι είναι ώρα όλοι μαζί να συστρατευτούμε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, να σηκώσουμε την Ελλάδα όρθια».

«Να δημιουργήσουμε την Ελλάδα του αύριο , της ελπίδας, της ανάπτυξης, της αξιοπρέπειας, της δημοκρατίας και της Εθνικής περηφάνιας» κατέληξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα