Περισσότερες από 130 φιάλες αίματος συγκεντρώθηκαν στην εβδομάδα αιμοδοσίας του Δ. Πυλαίας- Χορτιάτη

Με απόλυτη επιτυχία και την τήρηση όλων των μέτρων προστασίας ολοκληρώθηκαν οι έκτακτες αιμοδοσίες που διοργάνωσε ο δήμος Πυλαίας- Χορτιάτη σε συνεργασία με το ΓΝΘ « Γ. Παπανικολάου».

Συγκεντρώθηκαν περισσότερες από 130 μονάδες αίματος προκειμένου να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες λόγω των έκτακτων συνθηκών καθώς το προηγούμενο διάστημα η ανησυχία και ο φόβος για τα κρούσματα του κορωνοϊού οδήγησαν στη μεγάλη πτώση της προσέλευσης των αιμοδοτών στα νοσοκομεία.

«Σας ευχαριστώ όλους και έναν-έναν προσωπικά, τους εθελοντές αιμοδότες,

το νοσοκομείο Παπανικολάου και την υπεύθυνη κα Μαρία Γκανίδου και όσους εργάστηκαν για την επιτυχία της διαδικασίας. Πολλά πράγματα άλλαξαν το τελευταίο διάστημα ένα όμως παραμένει το ίδιο. Κάθε σταγόνα από το αίμα μας δίνει κι ένα φιλί ζωής. Αντιλαμβάνεσαι την αξία της εθελοντικής αιμοδοσίας μόνο όταν βρίσκεσαι μπροστά στο πρόβλημα. Όλοι μας ελπίζουμε να μην χρειαστούμε ποτέ αίμα, ελπίζουμε όμως πως όταν το χρειαστούμε θα υπάρχει!» τόνισε ο δήμαρχος Πυλαίας- Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, που ευχαρίστησε την αρμόδια αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής Ελένη Γιαννούδη που συντόνισε όλη τη διαδικασία, καθώς και τους εργαζόμενους και τους εθελοντές του δήμου.

Keywords
Τυχαία Θέματα