Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης: Η μάχη της... παπαρούνας χάθηκε! (ΦΩΤΟ)

"Η μάχη της παπαρούνας χάθηκε και φέτος". Αυτό τονίζει σε ανάρτησή του στο Facebook ο αρχιτέκτονας Πρόδρομος Νικηφορίδης αναφερόμενος στο Πάρκο των Εποχών στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης.

Όπως καταγγέλλει ο κ. Νικηφορίδης, παρά το γεγονός ότι όταν του ζητήθηκε η συγκατάθεση για να κοπούν τα χόρτα στο πάρκο, εκείνος την έδωσε με την προϋπόθεση να μην κοπούν οι παπαρούνες στο σημείο, τελικά δεν εισακούστηκε.

Μάλιστα στην καταγγελία του

υποστηρίζει πως ο ίδιος πρότεινε να υποδείξει τα σχετικά σημεία, ωστόσο δεν ενημερώθηκε ποτέ για την κοπή των χόρτων, με συνέπεια να κοπούν και οι παπαρούνες.

Μάλιστα στην ανάρτησή του στο Facebook επισυνάπτει και φωτογραφίες από το πρίν, το μετά αλλά και από προηγούμενα χρόνια.

""Η μάχη της παπαρούνας χάθηκε και φέτος. Μου τηλεφωνούν και μου λένε ότι θέλουν να κόψουν τα χόρτα στον Κήπο των Εποχών, ζητάνε τη σύμφωνη γνώμη μου, ξέρω ότι θα το κάνουν όπως κάθε χρόνο, παρακαλώ να μην κόψουν τις λίγες παπαρούνες που έχουν απομείνει, λένε ναι, προτείνω να αφιερώσω τον εθελοντικό μου χρόνο για να τους υποδείξω την μοναδική περιοχή, συμφωνούν, πάνε χωρίς εμένα και βγάζουν δελτίο τύπου που αναφέρουν την σύμφωνη μου γνώμη, εξολοθρεύουν και τις τελευταίες παπαρούνες. Δεν θα ξεραθούν, δεν θα σποριάσουν, δεν θα έχουμε πια παπαρούνες. Κάθε χρόνο ίδια ιστορία. Στην 1η φωτογραφία η σημερινή κατάσταση, η 2η πριν από μερικές μέρες και η 3η πριν από μερικά χρόνια. Κάθε πέρυσι και καλύτερα", έγραψε στην ανάρτησή του.

Δείτε τις φωτογραφίες που επισυνάπτει:

Keywords
Τυχαία Θέματα