Πεντάρα πρόκρισης στα Τρίκαλα και καλά Χριστούγεννα για τον ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ ήταν σαρωτικός στο δεύτερο ημίχρονο και συνέτριψε τα Τρίκαλα με το εμφατικό 5-1 στο Δημοτικό Στάδιο των Τρικάλων. Ο Δικέφαλος του Βορρά "καθάρισε" έτσι την πρόκριση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου από το πρώτο παιχνίδι της φάσης των "16", μετατρέποντας τη ρεβάνς της Τούμπας σε τυπική διαδικασία.

Φτιάξε τα πιο ΠΑΟΚ Χριστούγεννα

στα PAOK FC Official Stores

Οι "ασπρόμαυροι" (που σήμερα φόρεσαν γαλάζιες εμφανίσεις) έκλεισαν με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις τους για το έτος 2017 και θα κάνουν γιορτές με την ψυχολογία στα ύψη μετά το σερί νικών.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου ήταν ο Λέο Μάτος, ο οποίος πέτυχε τα δύο πρώτο γκολ. Ο Βραζιλιάνος άνοιξε το σκορ στο 5ο λεπτό, όμως τα Τρίκαλα ισοφάρισαν με γκολ του Πάνου 10 λεπτά αργότερα (15΄) κρατώντας το ισόπαλο 1-1 μέχρι το ημίχρονο. Στο β΄ μέρος ο ΠΑΟΚ μπήκε πιο επιθετικά και στο 57΄ ο Μάτος πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι δίνοντας εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του, σε μία δύσκολη φάση. Ο πρώτος βοηθός Δημητριάδης σήκωσε το σημαιάκι του για να μην μετρήσει το γκολ (με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται για φάουλ του Μάτος στον Βέρτζο στην διεκδίκηση της κεφαλιάς), όμως ο διαιατητής Φωτιάς πήρε πάνω του τη φάση και αποφάσισε να μετρήσει το γκολ.

Στο 70΄ ο Μπίσεσβαρ σημείωσε το τρίτο γκολ του ΠΑΟΚ, στο 80΄ ο Κάμπος έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην επικράτηση της ομάδας του και στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων (90΄+4΄) στην τελευταία φάση του παιχνιδιού, ο Σάχοφ διαμόρφωσε το τελικό 5-1 με κοντινό πλασέ.

Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης η επιστροφή του Μυστακίδη (μπήκε ως αλλαγή στο 82΄) που αγωνίστηκε ξανά έπειτα από 8 μήνες, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του.

Συνθέσεις:

ΤΡΙΚΑΛΑ (Σωτήρης Αντωνίου): Αποστολίδης, Βέρτζος, Γιαννίτσης (66΄ Ζγκούρι), Κοτσώνης, Πάνος, Γκόλιας, Χιντζίδης (66΄ Ντίνας), Τόμιτς, Ανδρεόπουλος (73΄ Τσιάρας), Γροντής, Καπός.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ρέι, Μάτος, Δεληγιαννίδης, Βαρέλα, Μαλεζάς, Μπίσεσβαρ (82΄ Μυστακίδης), Πέλκας (76΄ Κουλούρης), Λημνιός (69΄ Κάμπος), Σάχοφ, Τσίμιροτ, Πρίγιοβιτς.

Keywords
Τυχαία Θέματα