Πέλκας για όλους και για όλα: "Οι δύσκολες στιγμές και οι εντάσεις στα αποδυτήρια" (VIDEO)

Πρεμιέρα στη νέα ενότητα του PAOK TV με τίτλο «The Talks», έκανε ο Δημήτρης Πέλκας, που μίλησε για όλα όσα βίωσε την σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ, αναφέρθηκε στη δύσκολη χρονιά που είχε ο Δικέφαλος, αλλά και στα όσα έφεραν εντάσεις στα αποδυτήρια μετά από δύσκολα αποτελέσματα και πώς το αντιμετώπισαν οι παίκτες των «ασπρόμαυρων».

Ο Πέλκας

αναφέρθηκε και στην αποχώρηση του Ράζβαν Λουτσέσκου, σημειώνοντας ότι: «Ήταν κάτι πολύ ξαφνικό...», ενώ αναφέρθηκε και στην επόμενη ημέρα με τον ερχομό του Αμπέλ Φερέιρα.

«Όταν έχεις μάθει να είσαι δύο χρόνια με ένα συγκεκριμένο πλάνο, να γνωρίζεις καλά το τι έχεις απέναντι σου, τον προπονητή, όλο το τιμ, το πως δουλεύουν, το πως συμπεριφέρονται στα εύκολα και στα δύσκολα και γίνεται μία απότομη αλλαγή, περιμένεις κάτι καινούργιο.

Δεν είναι εύκολο να προσαρμοστείς πολύ γρήγορα, γιατί στο ποδόσφαιρο χρειάζεται χρόνος, να υπάρξει αυτή η χημεία ώστε πετύχεις πράγματα. Το ότι άλλαξε έτσι απότομα και καταφέραμε να προσαρμοστούμε, όσο πιο γρήγορα μπορούμε στα καινούργια δεδομένα, σίγουρα έπαιξε μεγάλο ρόλο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Πέλκας.

Δείτε την συνέντευξη του Δημήτρη Πέλκα ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα