Πατουλίδου για Μπουτάρη: Λειτουργεί διχαστικά - Να μην μεταδίδονται ζωντανά τα δημοτικά συμβούλια από την TV100 (VIDEO)

Διχαστικά λειτουργεί ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, σύμφωνα με την αντιπεριφερειάρχη Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης και πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου, η οποία σχολίασε εκ νέου τις δηλώσεις του, περί αλλαγής της ονομασίας του αεροδρομίου

«Μακεδονία» και των ΚΤΕΛ.

Στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου για την 8η Συνάντηση για τον Τουρισμό του Δρόμου του Μεταξιού, η κ. Πατουλίδου δήλωσε πως «το να δημιουργούμε κάθε φορά θέμα για το εάν είμαστε, για ποιο λόγο είμαστε και για ποιο λόγο δεν έχουμε βαπτιστεί αλλιώς θεωρώ ότι περισσεύει. Είναι αν μη τι άλλο εντυπωσιασμού αλλά όχι καλού εντυπωσιασμού. Θλίβομαι και στενοχωριέμαι γιατί μιλάμε για τον πρώτο άρχοντα τιμής πόλης. Όταν ο πρώτος άρχων της πόλης αντί να λειτουργεί ενωτικά, λειτουργεί διχαστικά προσπαθώ να καταλάβω γιατί το κάνει».

Παράλληλα, η ίδια κάλεσε τον κ. Μπουτάρη σε παραίτηση, υπογραμμίζοντας πως «εάν δεν θέλουμε να κάνουμε πολιτική τότε μπάρμπα- Γιάννη μου πηγαίνουμε στο σπίτι μας και κάνουμε ότι θέλουμε χωρίς όμως να μειώνουμε το τόπο και τους ανθρώπους που μας έχουν επιλέξει ως πρώτους άρχοντες μια Θεσσαλονίκης».

Ακόμη, η κ. Πατουλίδου πρότεινε να μην μεταδίδονται δημόσια από την δημοτική τηλεόραση Θεσσαλονίκης, οι συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου, προκειμένου να μην υπάρχουν παρερμηνείες.

«Στα δημοτικά συμβούλια κάθε Δευτέρας που γίνονται προτείνω για να μην υπάρχουν περαιτέρω παρεξηγήσεις, παρερμηνείες να καταργηθεί η TV100, να μην το αναμεταδίδει η τηλεόραση, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα έχει πλέον ενδιαφέρον», είπε χαρακτηριστικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα