Πατέρας για δεύτερη φορά ο Κρέσπο

Πατέρα για δεύτερη φορά έγινε ο Ισπανός αμυντικός του ΠΑΟΚ Άνχελ Κρέσπο.

Ο 31χρονος αποχώρησε πρώτος από τα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα με την Σπαρτάκ Μόσχας και μάλιστα πολύ γρήγορα, καθώς πληροφορήθηκε ότι η σύζυγος του γεννάει και γι΄αυτό το λόγο έπρεπε να αποχωρήσει άμεσα από την Τούμπα ώστε να βρεθεί στο πλευρό της!

Ο Ισπανός καλωσόρισε το τέταρτο μέλος της οικογένειας του καθώς έχει ήδη μια κόρη την Βαλεντίνα. Το όνομα που θα δώσει στην κόρη του θα είναι Αντριάνα, όπως αποκάλυψε καο ο ίδιος

στα social media.

Τέλος , δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλο τον κόσμο του ΠΑΟΚ για τα πολλά μηνύματα που δέχεται από χθες με αφορμή αυτό το ευχάριστο γεγονός, αλλά και τον προπονητή του Δικεφάλου, Ραζβάν Λουτσέσκου, που του έδωσε την άδεια να περάσει τη σημερινή μέρα με την οικογένεια του.«Πολλά ευχαριστώ στους οπαδούς του ΠΑΟΚ για τις ευχές τους. Δέχθηκα πολλά μηνύματα που δεν μπορώ να απαντήσω. Ευχαριστώ τον προπονητή και τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, που με άφησαν να είμαι δίπλα στην οικογένειά μου. Τρελό ματς, τρελή νύχτα, τρελή ημέρα, τρελό τρέξιμο. Σας ευχαριστώ. Προσπάθησα να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου σε μια δύσκολη νύχτα και όλα ήταν τέλεια”, ανέφερε στο μήνυμα του ο Ισπανός αμυντικός.

Keywords
Τυχαία Θέματα