Η ανακοίνωση της Σπαρτάκ για την ένταση με Ρώσους δημοσιογράφους στην Τούμπα

Ανακοίνωση με αφορμή τις καταγγελίες Ρώσων δημοσιογράφων, ότι δέχθηκαν επίθεση από οπαδούς του ΠΑΟΚ, πριν από την έναρξη του αγώνα, εξέδωσε η Σπαρτάκ Μόσχας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ρωσικής ομάδας αναφέρει:

"Κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνάντησης του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League, ΠΑΟΚ - Σπαρτάκ, υπήρξαν καταγγελίες

από Ρώσους δημοσιογράφους, που ήταν διαπιστευμένοι για να καλύψουν το συγκεκριμένο ματς.

Οι δημοσιογράφοι ανέφεραν ότι πριν από την έναρξη του αγώνα, αρκετοί από αυτούς δέχθηκαν επίθεση, από οπαδούς του ΠΑΟΚ. Και συνέβη σε μια ζώνη όπου μόνο τα άτομα με διαπίστευση είχαν το δικαίωμα να είναι εκεί.

Στην παρούσα κατάσταση η Σπαρτάκ, σκέφτηκε ότι η παραμονή στη Θεσσαλονίκη για τους εκπροσώπους των ρωσικών ΜΜΕ δεν είναι ασφαλής, και τους έδωσε μια θέση στη πτήση τσάρτερ της αποστολής που επέστρεψε στη Μόσχα.

Ελπίζουμε ότι οι ελληνικές αρχές και οι σχετικοί φορείς της UEFA θα δώσουν μια αντικειμενική νομική εκτίμηση για το περιστατικό".

Υπενθυμίζουμε ότι προκλήθηκε ένταση ανάμεσα σε Ρώσους δημοσιογράφους και οπαδούς του ΠΑΟΚ, όμως με την άμεση επέμβαση των ανθρώπων ασφαλείας της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ το συμβάν έληξε δίχως να πάρει έκταση (δείτε ΕΔΩ).

Keywords
Τυχαία Θέματα