Πάρτι επιστροφής για τον Άρη και "αντίο" στον Νέτο (ΦΩΤΟ & VIDEO)

Μέσα σε γιορτινή ατμόσφαιρα στο "Κλεάνθης Βικελίδης", ο Άρης νίκησε τον Πανσερραϊκό με 2-0 στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι του στη σεζόν, για την 33η και προτελευταία αγωνιστική της Football League.

Παράλληλα, ο Ντάρσι Νέτο πραγματοποίησε την τελευταία του εμφάνιση με τη φανέλα των "κιτρινόμαυρων" μπροστά στον κόσμο της ομάδας και γνώρισε την αποθέωση.

Ο

Άρης στο πρώτο ημίχρονο δυσκολεύτηκε πολύ απέναντι στον σκληροτράχηλο Πανσερραϊκό, με τις αλλαγές του Δημήτρη Σπανού στο δεύτερο ημίχρονο (Πασάς-Παυλίδης), να δίνουν την λύση τελικά στους γηπεδούχους.

Ο Πασάς άνοιξε το σκορ στο 57΄ και ο Παυλίδης διαμόρφωσε το τελικό 2-0 στο 81΄, σε ένα ματς που έμοιαζε με... αγγαρεία αγωνιστικά, καθώς δεν υπήρχε βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Οι συνθέσεις

Άρης (Δ. Σπανός): Καντιμοίρης, Βαλεριάνος (76’ Μπούρμπος), Τζανακάκης, Σόουζα, Δεληζήσης, Μουμίν, Ιντζόγλου, Πλατέλλας (58’ Πασάς), Νέτο (58’ Παυλίδης), Μπαργκάν, Διαμαντόπουλος.

Πανσερραϊκός (Π. Στοΐλας): Αντμαν, Τσελεπίδης, Τσαμούρης, Στέβιτς, Ποζατζίδης, Ναζίμ, Αναστασόπουλος, Γιαξής (67’ Κρητικός), Κάκκο (88’ Πέτρου), Πόζογλου (74’ Δούμτσιος), Ενομό.

Νέτο: "Να μείνω για πάντα στον Άρη"

Πριν την έναρξη του αγώνα, ο Βραζιλιάνος αμυντικός τιμήθηκε για την προσφορά του στον Άρη, από τον πρόεδρο της "κιτρινόμαυρης" ΠΑΕ, Θόδωρο Καρυπίδη, όντας ιδιαίτερα συγκινημένος στις δηλώσεις του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ3:

"Είναι δύσκολο. Εσείς ξέρετε καλύτερα από εμένα, πόσο αγαπάω αυτό τον κόσμο και αυτή την ομάδα. Θα είμαι εδώ, θα είμαι κοντά σας.

Ο Άρης θα είναι στη Super League, εκεί που πρέπει και του αξίζει. Θέλω να μείνω. Ακόμη δεν μίλησα με την ομάδα, αλλά θέλω να μείνω εδώ για πάντα".

Δείτε φωοτογραφίες και βίντεο του thestival.gr από το "Κλεάνθης Βικελίδης":

Keywords
Τυχαία Θέματα