Βίκος Street Relays: Μικροί και μεγάλοι πήραν σκυτάλη και τρέχουν για καλό σκοπό στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης (ΦΩΤΟ&VIDEO)

Με μικρούς και μεγάλους δρομείς γέμισε σήμερα η Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης, με αφορμή τους αγώνες σκυταλοδρομίας “Βίκος Street Relays”, που συνδιοργανώνουν ο Ελληνικός Σύλλογος «Ερμής 1877» και ο δήμος Θεσσαλονίκης.

Οι αγώνες σκυταλοδρομίας κοινωνικού χαρακτήρα είναι 4x2500μ., 2x5000μ., υπάρχει και ο ατομικός αγώνας αγωνιστικού χαρακτήρα 10.000

μ. καθώς και οι σκυταλοδρομίες για παιδιά Kids Relays 4 times 50 μ. και Kids Relays 4 times 100 μ.

Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την αγορά αθλητικού υλικού για τα σχολεία της Θεσσαλονίκης.

Οι αγώνες ξεκίνησαν στις 18:30 και θα ολοκληρωθούν στις 20:30, με εκκίνηση και τερματισμό στο άγαλμα Μ. Αλεξάνδρου.

Σε όλους τους συμμετέχοντες που θα τερματίσουν στα Βίκος Street Relays , θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο του αγώνα, καθώς και αναμνηστικό μπλουζάκι του αγώνα.

Τα Βίκος Street Relays 2018 έχουν χαρακτήρα πρωταθλήματος, γι αυτό και τηρείται κατάταξη ομάδων και ατόμων βάση της οποίας στο τέλος του πρωταθλήματος και της χρονιάς, οι πρώτες ομάδες και άτομα κάθε κατηγορίας θα κερδίσουν διάφορα δώρα.

Ήδη σε συνεργασία με τον Media Partner των αγώνων, ανακοινώθηκε πως η πιο γρήγορη μικτή δυάδα της σειράς των Βίκος Street Relays 2018, θα κερδίσει δύο ετήσιες συνδρομές “Nova Full pack” προσφορά της Nova, Media Partner των αγώνων.

Δείτε φωτογραφίες και video του Thestival:

Keywords
Τυχαία Θέματα