Παρουσία πλήθους κόσμου η πρώτη επίσημη του υποψήφιου δημάρχου Θεσσαλονίκης Βασίλη Μωυσίδη (ΦΩΤΟ)

Παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε η πρώτη επίσημη παρουσίαση του υποψήφιου δημάρχου Θεσσαλονίκης, Βασίλη Μωυσίδη στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο.

Το «παρών» έδωσαν βουλευτές, ακαδημαϊκοί, δήμαρχοι περιφερειακών δήμων, άνθρωποι του από τον ιατρικό χώρο, τα Σώματα Ασφαλείας, επιχειρηματίες, σωματεία, εκπρόσωποι του κλήρου και σύλλογοι.

Ο κ. Μωυσίδης σχολίασε με καυστικό τρόπο τις τελευταίες εξελίξεις και τη συμφωνία στο ζήτημα της ονομασίας της πΓΔΜ,

ενώ ζήτησε την άμεση σύγκλιση δημοτικών συμβουλίων σε κάθε δήμο.

« Δημοψήφισμα άμεσα και στον λαό», τόνισε.

Ο αντιστράτηγος εν αποστρατεία της ΕΛ.ΑΣ, αναφέρθηκε ακόμα στους λόγους που τον έκαναν να πάρει την απόφαση να θέσει υποψηφιότητα για το δήμο Θεσσαλονίκης καθώς και στο όραμα του για την πόλης

«Η απόφασή για την υποψηφιότητά μου αυτή, πηγάζει από την αγάπη μου και την αγωνία μου γι’ αυτήν την πόλη.

Πολλοί είναι αυτοί που με ρώτησαν γιατί μπαίνω στην περιπέτεια, (γιατί περί περιπέτειας πρόκειται), της υποψηφιότητα του Δημάρχου Θεσσαλονίκης. Η απάντηση ήταν η ίδια: Διότι αγαπώ αυτή την πόλη! Γνωρίζω αυτή την πόλη καλύτερα απ τον καθένα... διότι γνωρίζω τόσα πολλά πράγματα που μπορούν να γίνουν και δεν γίνονται.

Ναι... με κάθε ειλικρίνεια σας εξομολογούμαι, ότι η απόφασή μου αυτή... η περιπέτεια μου αν θέλετε αυτή, να διεκδικήσω τον Δήμο της Θεσσαλονίκης, καθορίστηκε μον από την αγάπη μου για την πόλη που μεγάλωσα, που ερωτεύτηκα, που χάρηκα... που επί δεκαετίες υπηρέτησα, που πόνεσα και που αγανάκτησα για τις αδικίες που υπέστη», τόνισε ο κ. Μωυσίδης και πρόσθεσε:

«Διοίκησα την πόλη αυτή ως αστυνομικός διευθυντής και γνωρίζω τις ανάγκες της, κρυφές και φανερές, καλύτερα απ τον καθένα. Τον σφυγμό της... τους ανθρώπους της...

Παρατηρώντας υποχρεωτικά... από την θέση του αστυνομικού διευθυντή... τον παλμό της πόλης επί δεκαετίες, ζυμώθηκα με τις ανάγκες της και τους καημούς της. Πόνεσα με τον πόνο της και χάρηκα με την χαρά της. Να γιατί διεκδικώ την θέση του Δημάρχου, και φυσικά την υποστήριξή σας, έχοντας απόλυτη επίγνωση των ευθυνών μου απέναντί σας, και απέναντι στο λαμπρό παρελθόν και στο αξιοζήλευτο μέλλον αυτής της Πόλης!

Σύνθημά μας: «το μέλλον ανήκει μόνο σ' αυτούς που το προετοιμάζουν. Ας γίνει αυτή η πόλη η ΘεσσαλοΝΙΚΗ των πολιτών της!» .

Keywords
Τυχαία Θέματα