Παραιτήθηκε αιφνιδιαστικά ο διευθυντής της TV100 Λάζαρος Θεοδωρακίδης

Παραιτήθηκε από τη θέση του διευθυντή της Δημοτικής Τηλεόρασης Θεσσαλονίκης ο Λάζαρος Θεοδωρακίδης. Η παραίτησή του αιφνιδίασε τους εργαζόμενους του σταθμού, καθώς τίποτα δεν προμήνυε μια τέτοια εξέλιξη. Ο Λάζαρος Θεοδωρακίδης συμπλήρωσε τρεισήμισι χρόνια στη θέση του διευθυντή της TV100 και συνέβαλε στον εκσυγχρονισμό του καναλιού.

Οι λόγοι της παραίτησής του παραμένουν άγνωστοι.

Ο ίδιος έγραψε στο facebook:«Ακριβώς

3,5 χρόνια πριν αποδέχτηκα την πρόσκληση – πρόκληση να αναλάβω τη Διεύθυνση της TV100 – Δημοτική Τηλεόραση Θεσσαλονίκης. Σήμερα αποχωρώ υποβάλλοντας την παραίτησή μου. Eυχαριστώ όλους όσοι στήριξαν γενναιόδωρα την προσπάθειά μου. Εύχομαι καλή συνέχεια σε όλα τα στελέχη, καθώς και σε όλους τους συναδέλφους Δημοσιογράφους, Τεχνικούς και Διοικητικούς της ΔΕΠΘΕ. Keep watching TV100! Βλέπετε τον παλμό της Θεσσαλονίκης και της Κεντρικής Μακεδονίας! Θα τα λέμε και πάλι. Δε χανόμαστε. Πάμε γι’ άλλα…».

Η διοίκηση της ΔΕΠΘΕ καλείται πλέον να καλύψει το κενό που δημιουργήθηκε. Το ερώτημα είναι αν θα επιλεγεί κάποιος από τους εργαζόμενους του σταθμού ή θα προκηρυχθεί θέση διευθυντή και θα επιλεγεί κάποιο πρόσωπο εκτός TV100.

Keywords
Τυχαία Θέματα