Παπαϊωάννου: Πολυτέλεια ο Ηρακλής για την Γ΄εθνική

Την πεποίθηση πως ο Ηρακλής είναι υπερπλήρης και πανέτοιμος για την άνοδο στην Β ' Εθνικής, εξέφρασε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και ειδικός σύμβουλος της διοίκησης της "Γηραιού", Λάκης Παπαϊωάννου.

«Με χαροποιεί η αίσθηση διαφάνειας και υγείας που βγάζει η διοικητική λειτουργία. Για να καταφέρουμε την άνοδο καθοριστικότατη είναι η συμβολή του κόσμου.

Η ομάδα ενισχύθηκε εντυπωσιακά τον χειμώνα, με τις προσθήκες των Γιώργου Αμπάρη, Μάριου Κωστούλα, Μιχάλη Γιαννίτση, Κριστιάνο

Μεντί, Λεό Ντε Σμεντ, Νίκου Κουρέλλα, ενώ περιμένουμε να καταλήξει θετικά η υπόθεση του Τάι και θα πραγματοποιήσουμε και μια ακόμη – τελευταία – μεταγραφική κίνηση).

Είμαστε υπερπλήρεις για τα δεδομένα της κατηγορίας. Είμαστε πανέτοιμοι για την κατάκτηση της πρωτιάς στον Όμιλο και την άνοδο μέσω των μπαράζ.

Ο κόσμος πρέπει να αγκαλιάσει πιο μαζικά αυτήν την ομάδα, γιατί το αξίζει. Αυτή η ομάδα, με αυτό το υλικό, αποτελεί πολυτέλεια για τη Γ΄ Εθνική κατηγορία…», τόνισε σε συνέντευξη τύπου για την πορεία του Ηρακλή, ο Λάκης Παπαϊωάννου.

Keywords
Τυχαία Θέματα