Νίκος Βαφειάδης: Δεν έχει ταβάνι ο Ηρακλής

Ο πρόεδρος του ποδοσφαιρικού Ηρακλή, Νίκος Βαφειάδης μίλησε στην ενημερωτική συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε σήμερα για την συνολική προσπάθεια που καταβάλλεται από τους ανθρώπους του «Γηραιού».

Αναλυτικά τα όσα τόνισε ο πρόεδρος του Ηρακλή:

«Χτίζεται ένα οικοδόμημα σε σωστές βάσεις και επιχειρούμε να δώσουμε σε όλους να αντιληφθούν ότι δεν

είμαστε ένας προβληματικός Σύλλογος. Ο κόσμος μας έδωσε τη δυνατότητα να είμαστε εδώ και αΔε υτός είναι που μας δίνει θάρρος στην προσπάθειά μας.

Αποδείξαμε ότι τίποτε δεν είναι ανέφικτο, έστω και οι άνθρωποι που «τρέχουν» αυτήν την προσπάθεια δείχνουν από ρομαντικοί έως τρελοί. Όλα γύρω από την ομάδα είναι απολύτως λειτουργικά, μολονότι αγωνιζόμαστε σε μία κατηγορία χωρίς έσοδα, γεγονός που μας κάνει να αναλογιζόμαστε πόσο θετικότερα θα εξελίσσονταν τα πράγματα αν υπήρχαν προϋπολογισμένα έσοδα στην κατηγορία.

Αυτό μας κάνει να αγανακτούμε και να απορούμε με τις προηγούμενες διοικήσεις που κατόρθωσαν, παρά τα έσοδα, να ρίξουν την ομάδα στα βράχια…

Η συνέπεια είναι το στοιχείο που φέρνει κοντά στην ομάδα τον κόσμο, ο οποίος είναι δικαίως αγανακτισμένος από όλα όσα έχουν συμβεί. Γύρω μας σε αυτήν την προσπάθεια βλέπουμε μόνο Ηρακλή, με «ζωντανές σημαίες» του Συλλόγου μας να πρωταγωνιστούν στο εγχείρημα. Κανένας από όσους έχουν αναλάβει αυτό το έργο δεν αντιμετωπίζει τον Ηρακλή ως σκαλοπάτι.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Γ.Σ. και την Αυτόνομη Θύρα 10 για τη λειτουργία της νέας μπουτίκ, αλλά και για το Iraklis TV, το οποίο εκείνοι το ξεκίνησαν και το παρέδωσαν σε εμάς, για να αποτελέσει ένα επιπλέον έσοδο για το Τμήμα. Προσφέρει τη δυνατότητα στους Ηρακλειδείς εκτός Θεσσαλονίκης να παρακολουθούν την ομάδα. Τους εντός της πόλης τους θέλουμε από κοντά στο γήπεδο.

Ό,τι έχουμε πετύχει έως τώρα, είναι επιτυχία του κόσμου. Πρόκειται για μία πρωτοφανή προσπάθεια και επιτυχία στα Ελληνικά ποδοσφαιρικά χρονικά. Αν ο κόσμος βοηθήσει στο σύνολό του, ο Ηρακλής δεν θα γνωρίσει ταβάνι. Αν η ομάδα φτάσει στη Super League χωρίς οικονομικά προβλήματα, είναι ικανή για μεγάλες επιτυχίες…»

Πηγή: sdna.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα