Παπαδόπουλος: Θα διώξω την γκρίνια και τη μιζέρια από τον Ηρακλή- Είμαστε ένα με τον Θεοδωρίδη

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής, Τομ Παπαδόπουλος, έδωσε απαντήσεις για όλα. Μίλησε για τα λάθη του, την σχέση του με τον Ηλία Θεοδωρίδη, τον Ρόκα, τον Παπαδόπουλο και το πλάνο του για την επόμενη ημέρα του Γηραιού.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής:

Για τον Ηλία Θεοδωρίδη και τις μεταξύ τους σχέσεις: «Πάντα μιλάμε με

τον Ηλία (σ.σ. Θεοδωρίδη) για την ομάδα, δεν ισχύει ότι γίναμε δύο ξεχωριστές ομάδες. Προβλήματα υπάρχουν αλλά πάντα τα ξεκαθαρίζουμε μεταξύ μας. Η ομάδα πρέπει να είναι δεμένη και να είναι οικογένεια.

Ο Ηλίας θα συνεχίσει μαζί μας μέχρι το καλοκαίρι και αν θέλει μπορεί να παραμείνει στην ομάδα. Είναι το άτομο εμπιστοσύνης μου».

Αν διαταράχθηκε η σχέση Θεοδωρίδη-Παπαδόπουλου μετά το επεισόδιο με Ρόκα: «Έγινε κάτι που δεν έπρεπε να γίνει, ο Ηλίας ζήτησε συγγνώμη από όλους. Όλοι καταλάβαμε ότι είναι λάθος και εγώ ζητάω συγγνώμη και από την δικιά μου πλευρά. Μόλις έγινε αυτό, μιλήσαμε με τον κ.Θεοδωρίδη και ξεκαθαρίσαμε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με τον προπονητή.

Η ομάδα έχει προπονητή τον Μανουέλ Ρόκα, έχουμε αλλάξει δύο προπονητές τον Αλέκο Βοσνιάδη που κατά την γνώμη μου δεν θα έπρεπε να φύγει καθώς ήταν ένας έμπειρος προπονητής. αλλά δυστυχώς έγιναν κάποια πράγματα. Ο Ρόκα έδεσε τους παίκτες και μέχρι το τέλος της χρονιάς ελπίζουμε να πάμε μαζί του».

Για τις επαφές που είχε η διοίκηση του Ηρακλή με τον Νίκο Παπαδόπουλο: «Δεν μιλήσαμε με τον Νίκο Παπαδόπουλο για να τον προσλάβουμε φέτος, αλλά για να ξέρουμε τι σκέφτεται να κάνει του χρόνου. Είμαι επιχειρηματίας και θα πρέπει να έχω εναλλακτικές, δεν μπορώ να κρεμαστώ από έναν άνθρωπο».

Τι έχει φταίξει στην ομάδα του Ηρακλή, στη μέχρι τώρα πορεία: «Καταλαβαίνουμε ότι είμαστε μακριά από το στόχο, αλλά δεν είναι ακατόρθωτο. Κάνουμε τα πράγματα πιο δύσκολα από ότι είναι, δεν εκμεταλλευόμαστε τις γκέλες των άλλων ομάδων.

Συνεχίζουμε να έχουμε την άνοδο ως στόχο και παράλληλα ως δεύτερο στόχο έχουμε να κάνουμε μια καλή πορεία, ώστε του χρόνου να φτιάξουμε μια ομάδα που θα αρμόζει στον Ηρακλή. Στα μέσα του Δεκεμβρίου, αποφασίσαμε να αφήσουμε κάποια παιδιά που δεν έδωσαν την καρδία τους, πήραμε άλλους οι οποίοι δεν έχασαν οχτώ παιχνίδια, συνεχόμενα. Δεν μπορέσαμε να πάρουμε έναν επιθετικό που θα βοηθούσε τον Περόνε, είναι η μοναδική μεταγραφή που δεν μπορέσαμε να κάνουμε.

Υπήρχαν προβλήματα στην ομάδα αλλά ένα-ένα τα ξεκαθαρίζουμε. Όσα καλά και να είναι κάποια άτομα να ξέρετε ότι φέρνανε γκρίνια στην ομάδα».

Για την συνεργασία του Παπαδόπουλου με τον Θεοδωρίδη: «Δύο άτομα μπορούμε να κάνουμε περισσότερα, τον Ιούνιο μπορεί να πει κουράστηκα και να μην συνεχίσει. Μπορεί να παίρνει αποφάσεις, χωρίς να με ρωτάει για το παραμικρό. Άτομα σαν τον Ηλία πρέπει να είναι εδώ για να τον κάνουμε μεγάλο. Εγώ είμαι επιχειρηματίας θα κάνω την ομάδα έτσι όπως πρέπει, αλλά δύο άτομα μπορούμε να κάνουμε περισσότερα».

Για το ότι δεν είναι στο ΔΣ της ΠΑΕ Ηρακλής ο Θεοδωρίδης: «Ήθελα να είναι ο Ηλίας στο ΔΣ αλλά για προσωπικούς λόγους δεν μπήκε, αν θελήσει κάποια στιγμή να μπει εμείς είμαστε ανοιχτοί. Αλλά όποιος μπαίνει στην ΠΑΕ έχει μεγάλο βάρος στην πλάτη του. Δεν είναι εύκολο να βάλει κάποιος το όνομα του στο ΔΣ».

Για το εάν έχουν γίνει λάθη από την διοίκηση: «Δεν μπορώ να βρω ένα τραγικό λάθος, δεν νομίζω να υπήρξε κάποιο σοβαρό λάθος από τη δικιά μας πλευρά. Προσπαθούμε όσο μπορούμε να πετύχουμε».

Δεν μπορεί ο καθένας να κάνει ότι θέλει μέσα σε μια εταιρία. Όταν κάποιοι τρώγονται μέσα στην ομάδα, αυτός που την πληρώνει πάντα είμαι εγώ. Θα καθαρίσουμε την γκρίνια, δεν θα αφήσω κανένα να κάνει άνω-κάτω την ομάδα. Ακόμα και ένας να μείνει, εγώ θα προσπαθήσω για το καλό της ομάδας. Έφυγαν πολλά άτομα που δυστυχώς δεν αντέξανε την πίεση».

Πως θα μπορέσει η ομάδα να προχωρήσει μπροστά, χωρίς προβλήματα: «Του χρόνου θα κάνουμε μια ομάδα που ο κόσμος θα είναι περήφανος για αυτήν. Ο στόχος μας είναι η ομάδα να γίνει από τις καλύτερες στην ιστορία της Θεσσαλονίκης».

Είμαστε ανοργάνωτοι φέτος δεν μπορούμε να κρυφτούμε πίσω από το δάχτυλο μας. Αλλά συνεχώς είχαμε άλλα προβλήματα να αντιμετωπίσουμε. Αν όλα πάνε καλά και ξεκαθαριστούν τα προβλήματα, τότε του χρόνου η ομάδα θα λειτουργεί άκρως επαγγελματικά.

Σήμερα είναι 1 του μηνός και όλοι οι παίκτες έχουν πληρωθεί. Είμαστε η μόνη ομάδα που οι παίκτες είναι πληρωμένοι στο ακέραιο».

Για το ποια είναι η συμφωνία του Θεοδωρίδη με τον Παπαδόπουλο: «Όλη η ευθύνη είναι δικιά μου, κανένας άλλος δεν έχει ευθύνη για την ΠΑΕ. Ο Ηλίας κάνει πολλά πράγματα για την ομάδα. Τον θέλω δίπλα μου και μακάρι να βρισκόταν κι άλλος ένας σαν αυτόν».

Για την απομάκρυνση του Τσιολακίδη και του Κατσαμπή από τον Ηρακλή: «Ο κ.Τσιολακίδης όσο καλό παιδί και να είναι έφερνε γκρίνια στην ομάδα, μακάρι να μην είχαμε τέτοια προβλήματα και να έμενε στην ομάδα.

Πρώτη φορά βλέπω άτομο να εξαφανίζεται από τη δουλεία του, χωρίς να δώσει σημεία ζωής. Ο Κατσαμπής βοήθησε πολύ την ομάδα αλλά αποφάσισε να φύγει από μόνος του, δεν ξέρω που θα πάει δεν έχουμε μιλήσει».

Καραντώνης: «Αυτά είναι τα χρέη του Ηρακλή, αναμένουμε την τροπολογία»

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής, Στάθης Καραντώνης, έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου όσον αφορά το μέλλον του Κυανόλευκου συλλόγου...

«Να διαλευκάνουμε γκρι σημεία που απασχολούν τους φιλάθλους και όσους είναι κοντά στον Ηρακλή. Βεβαιωμένο στην ΠΑΕ Ηρακλής, άρα και στον Τομ Παπαδόπουλο, ένα ποσό κοντά στα 1,4 εκατομμύρια ευρώ. Με την ανοχή της πολιτείας συνεχίζουμε και δεν υπάρχει παρέμβαση. Βέβαια το θέμα παραμένει μετέωρο. Η ένταξη θα ξεκινήσει από τον Αύγουστο. Υπάρχει και το θέμα των επιθετικών πιστωτών, ξεκινήσαμε τις επαφές για τον φάκελο αδειοδότησης και μας έφεραν νέες απαιτήσεις 17 ατόμων που αξιώνουν 72.000 ευρώ. Τους περισσότερους δεν τους ξέρουμε, η λαίλαπα συνεχίζεται.

Παγώνουμε τον φάκελο αδειοδότησης δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε. Αν δεν προχωρήσει η τροπολογία άμεσα, μπορεί να υπάρξει πρόβλημα ύπαρξης της ομάδας, στο τρέχον ή και στο επόμενο πρωτάθλημα. Οι απαιτήσεις ξεπερνούν τα 2 εκατ. ευρώ με κίνδυνο να αυξηθούν».

Για το θέμα χορηγίας στην φανέλα: «Βάλτωσε η χορηγία με την Εγνατία Οδό. Υπάρχουν συζητήσεις με δύο εταιρίες έστω και με μειωμένο αντίτιμο στη φανέλα».

Keywords
Τυχαία Θέματα