ΠΑΟΚάρα για τίτλο, πήρε μεγάλη νίκη στην Τρίπολη!

Με δύο καταπληκτικά γκολ που πέτυχαν Βιεϊρίνια και Μαουρίσιο και ένα αυτογκόλ, ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ πήρε σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 3-0 επί του Αστέρα Τρίπολης στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" για την 16η αγωνιστική της Super League, διατηρώντας τη διαφορά 8 βαθμών από τον δεύτερο Ολυμπιακό.

Ανακάλυψε και

εσύ την νέα σειρά PAOK FC Team Line 18-19 στα PAOK FC Official Stores

Ο Δικέφαλος του Βορρά, στο πρώτο ματς πρωταθλήματος μετά την πώληση του Πρίγιοβιτς κι ενώ έπαιξε με την απουσία του τραυματία Κάνιας, έβγαλε χαρακτήρα και δεν λύγισε παίρνοντας ένα μεγάλο διπλό σε μία δύσκολη έδρα, που τον κρατά στο +8 και αποτελεί ακόμη ένα βήμα για την κατάκτηση του τίτλου.

Μάλιστα, στο 19ο λεπτό ακυρώθηκε λανθασμένα ως οφσάιντ κανονικό γκολ του Μπίσεσβαρ που καλυπτόταν, ενώ στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου οι Αρκάδες έχασαν σημαντικές ευκαιρίες με τον Πασχαλάκη να κρατάει το μηδέν με καίριες αποκρούσεις στις φάσεις που χρειάστηκε να επέμβει.

Στο δεύτερο μέρος οι ασπρόμαυροι πέτυχαν δύο υπέροχα γκολ σε διάστημα τεσσάρων λεπτών (65΄-69΄) και παρά την αποβολή του Μάτος στο 79΄, διαχειρίστηκαν το προβάδισμα. Μάλιστα, στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων (90΄+2΄) ο Τριανταφυλλόπουλος έβαλε αυτογκόλ με κεφαλιά προς τα πίσω, διευρύνοντας το σκορ του ΠΑΟΚ στο 0-3. Έτσι, οι Θεσσαλονικείς πήραν τρεις ακόμη πολύτιμους βαθμούς, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία και για τέταρτο γκολ στις καθυστερήσεις, σε πλασέ του Λημνιού που σταμάτησαν πάνω στη γραμμή οι γηπεδούχοι.

Το σκορ άνοιξε ο Βιεϊρίνια στο 65ο λεπτό, με εκπληκτική απευθείας εκτέλεση φάουλ που δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Παπαδόπουλο, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα. Τέσσερα λεπτά αργότερα, στο 69΄, η ομάδα του Λουτσέσκου εκδήλωσε μία υπέροχη αντεπίθεση βρίσκοντας κενούς χώρους, με τελικό αποδέκτη τον Μαουρίσιο που από κοντά νίκησε τον τερματοφύλακα του Αστέρα και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Το τελικό 0-3 το διαμόρφωσε με αυτογκόλ ο Τριανταφυλλόπουλος στο 92ο λεπτό, γυρίζοντας την μπάλα με το κεφάλι προς την εστία του απρόσεκτα κι ενώ ο Παπαδόπουλος ήταν σε λάθος θέση.

Οι συνθέσεις:

Αστέρας Τρίπολης (Γιώργος Παράσχος): Παπαδόπουλος, Κυριακόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης (71’ Φερνάντεθ), Κώτσιρας, Ιγκλέσιας (87’ Δουβίκας), Μουνάφο, Καλτσάς, Βαλιέντε, Τσιλιανίδης, Μανιάς

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα, Βιεϊρίνια, Σάκχοφ, Μαουρίσιο, Πέλκας (71’ Ελ Καντουρί), Ζαμπά (77’ Λημνιός), Μπίσεσβαρ (86’ Τόσκα), Ακπόμ

Keywords
Τυχαία Θέματα