ΠΑΟΚ: Βραβεύτηκαν Πασχαλάκης, Κάνιας και Κρέσπο - Οι δηλώσεις τους

Χοσέ Κάνιας, Ανχελ Κρέσπο και Αλέξανδρος Πασχαλάκης παρέλαβαν τα βραβεία τους στο γήπεδο της Τούμπας και έκαναν δηλώσεις.

Αναλυτικά όσα είπαν

Πασχαλάκης: «Να βελτιώνουμε τις αδυναμίες μας»

Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ μίλησε για την προσωπική του απόδοση, αλλά και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Πασχαλάκης:

Για το βραβείο που κατέκτησε: «Μέσα σε ένα παιχνίδι μπορούν

να συμβούν πολλά, αλλά το σημαντικό είναι να παίρνουμε το αποτέλεσμα και να συνεχίζουμε».

Για την ατομική του βελτίωση: «Είμαι ένας άνθρωπος που ότι αδυναμίες έχει θέλει να τις βελτιώνει. Αυτό που μας κάνει πιο δυνατούς είναι να βελτιώνουμε τις αδυναμίες μας. Έχουμε ένα δυνατό τιμ, που μας βοηθάει καθημερινά να γινόμαστε καλύτεροι».

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Με απόλυτη σοβαρότητα και συγκέντρωση. Έχουμε κάνει τα πλάνα μας από τη Δευτέρα και νομίζω ότι θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι για να πάρουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε».

Κρέσπο: «Θέλω να μείνω στον ΠΑΟΚ»

Ο Άνγχελ Κρέσπο παρέλαβε το βραβείο του MVP για τους μήνες Ιούλιο-Αύγουστο και μίλησε για την προσωπική του απόδοση, για το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό και τέλος εξέφρασε την επιθυμία να ανανεώσει την συνεργασία του με την ομάδα του Δικεφάλου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την βράβευση του από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ μίλησε ο Χοσέ Άνχγελ Κρέσπο:

«Είναι σημαντικό για εμένα ότι είμαι στην ομάδα πάνω από δυο χρόνια, στο παρελθόν δεν είχα καταφέρει να μείνω περισσότερο από ένα χρόνο σε μια ομάδα. Φέτος είναι η τρίτη μου χρονιά στον ΠΑΟΚ και αισθάνομαι πάρα πολύ καλά. Τα ατομικά βραβεία για εμένα δεν έχουν μεγάλη σημασία, θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου γιατί χωρίς αυτούς δεν θα είχα τα είχα καταφέρει. Θέλω να συνεχίσω να βοηθάω την ομάδα».

Για την είσοδο του στο ντέρμπι με την ΑΕΚ μαζί με την μικρή του κόρη:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που μπήκα με την κόρη μου στο γήπεδο, είναι κάτι που ήθελα να το κάνω από πέρυσι μαζί με την μεγάλη μου κόρη αλλά συνέχεια κάτι συνέβαινε. Μίλησα με την γυναίκα μου και συμφωνήσαμε να μπω στον αγωνιστικό χώρο μαζί με την μικρή μου κόρη. Πιστεύω ότι χάρηκε και η γυναίκα μου γιατί μόλις μπήκαμε στο γήπεδο η μικρή κοιμήθηκε, θα προτείνω στην γυναίκα μου όταν δεν μπορούμε να την κοιμίσουμε να την φέρνουμε στο γήπεδο. Πάντως χαίρομαι που άρεσε και στον κόσμο».

Πως αισθάνεται που το συμβόλαιο του φτάνει στο τέλος του:

"Θα δούμε στο μέλλον τι θα συμβεί, είναι και στις δικές μου προθέσεις να μείνω αλλά και στις ομάδας. Όταν συμφώνησα να έρθω στον ΠΑΟΚ δεν πίστευα ότι θα καθίσω τόσο χρόνια. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να παραμείνω".

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό:

"Σε όλα τα παιχνίδια για εμάς υπάρχει μόνο ένα αποτέλεσμα. Στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν, τα ντέρμπι είναι σημαντικά για όλους μας. Εμείς θέλουμε να αποδείξουμε ποίοι είμαστε και να νικήσουμε"

Κάνιας: «Nα έχουμε νοοτροπία νικητή απέναντι στον Ολυμπιακό»

Ο Χοσέ Κάνιας παρέλαβε το βραβείο του Best Goal για τους μήνες Ιούλιο-Αύγουστο και στη συνέχεια μίλησε, για το γκολ που σημείωσε απέναντι στη Βασιλεία, την συνεργασία του με τους συμπαίκτες του, αλλά και το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ισπανός μέσος του ΠΑΟΚ:

Για το γκολ του απέναντι στη Βασιλεία: «Όταν σούταρα περίμενα ότι η μπάλα θα πάει προς το τέρμα και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό το γκολ».

Για το ότι δοκιμάζει περισσότερο τα πόδια του: «Η θέση μου είναι του αμυντικού μέσου, οπότε δεν είχα την δυνατότητα να βρίσκομαι στην αντίπαλη περιοχή. Με τον Λουτσέσκου έχουμε περισσότερο την κατοχή και μου παρουσιάζεται η ευκαιρία να σουτάρω περισσότερο και είμαι χαρούμενος για αυτό».

Για τους Κρέσπο-Πασχαλάκη: «Είναι αυτοί που με προστατεύουν όταν βγαίνω μπροστά. Ξέρουμε ότι έχουμε τα νώτα μας καλυμμένα. Είναι όμορφο και αισθάνομαι άνετα όταν έχω συμπαίκτες όπως ο Κρέσπο και ο Πασχαλάκης».

Για τον παίκτη που κάνει τις περισσότερες πλάκες στα αποδυτήρια: «Νομίζω ότι ο καθένας από την πλευρά του έχει την... τρέλα του. Ο Κρέσπο έχει την δική του ικανότητα να δημιουργεί πλάκες στα αποδυτήρια».

Για τον Κρέσπο: «Ο Κρέσπο και την προηγούμενη σεζόν έκανε πολύ καλές εμφανίσεις και φέτος έχει ξεκινήσει καλά. Είμαι πολύ περήφανος για αυτόν και είμαι χαρούμενος που πήρε αυτό το βραβείο».

Για τον ανταγωνισμό στη θέση του: «Σχετικά με τους παίκτες που αγωνίζονται στο χώρο του κέντρου, με τον Μαουρίσιο παίζουμε μαζί αρκετά παιχνίδια και έχουμε αναπτύξει επικοινωνία. Έχω ξεκινήσει καλά τη σεζόν, αισθάνομαι καλά στο γήπεδο και ελπίζω να συνεχίσω έτσι».

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Ελπίζω η ομάδα να είναι έτοιμη για αυτό το παιχνίδι. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά πρέπει να έχουμε καλή απόδοση και νοοτροπία νικητή στο Καραϊσκάκης. Έχουμε την ψυχολογία και τη νοοτροπία που χρειάζεται. Ελπίζω να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να επιστρέψουμε νικητές στη Θεσσαλονίκη».

Keywords
Τυχαία Θέματα