ΠΑΟΚ: Τα μαγικά χαρτάκια του Ντάμπλ

Αν το ποδόσφαιρο είναι μια ευκαιρία για να επιστρέφουμε κάθε εβδομάδα στην παιδική μας ηλικία, τότε η συλλεκτική έκδοση γα το ντάμπλ του ΠΑΟΚ αποτελεί ταξίδι στον χρόνο με «διπλό» προορισμό. Αρχικά σε στέλνει στην εποχή που με αγωνία περίμενες το τέλος του σχολείου για να περάσεις από το ψιλικατζίδικο, αλλά και στις ξεχωριστές αναμνήσεις μιας χρονιάς που ο «δικέφαλος» κατέκτησε το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδος.

Οι άνθρωποι της www.stickers.gr έχουν κάνει μια δουλειά με μεράκι και «παλιά

υλικά», αφού σε ένα άλμπουμ 52 σελίδων που περιέχει 200 αυτοκόλλητα χαρτάκια υπάρχουν φάσεις από όλα τα ματς του ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα του 2018-19, από όλα τα παιχνίδια του Κυπέλλου Ελλάδος που έδωσε ο «δικέφαλος», καθώς και όλα τα προφίλ ποδοσφαιριστών, τεχνικού επιτελείου και διοίκησης.

Ξεχωριστή θέση βέβαια στην έκδοση έχουν και οι παλαιότερες κορυφαίες στιγμές του ΠΑΟΚ, με σελίδες αφιερωμένες στα πρωταθλήματα του 1976 και του 1985 για τα οποία υπάρχουν φάσεις από ματς, αλλά και η παρουσίαση όλων των ποδοσφαιριστών που συνέβαλλαν στους θριάμβους.

Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται ακόμη στις κατακτήσεις Κυπέλλων Ελλάδος, αλλά και στην λίστα με τους κορυφαίους σε συμμετοχές και τέρματα της ομάδας στην ιστορία της Α’ Εθνικής.

Αυτά όλα βρίσκονται σε ένα πολυτελές κουτί που δίνει ακόμη μεγαλύτερη αξία στην αριθμημένη έκδοση που κυκλοφορεί σε 2019 αντίτυπα και περιέχει τα 200 αυτοκόλλητα, το βιβλιοδετημένο άλμπουμ ώστε να μην φεύγουν οι μεσαίες σελίδες από την καρφίτσα. Κάθε κουτί έχει ξεχωριστό αριθμό, αλλά και ιδιαίτερο αυτοκόλλητο πιστοποίησης της μοναδικότητας του άλμπουμ με τον αριθμό του.

Η έκδοση που αποτελεί επίσημο προϊόν με σφραγίδα του ΠΑΟΚ κοστίζει 50 € με δώρο τα έξοδα αποστολής από το www.stickers.gr και είναι ένα ξεχωριστό κομμάτι για την βιβλιοθήκη κάθε συλλέκτη και ιδιαίτερο δώρο για κάθε φίλο του ΠΑΟΚ, ο οποίος θα ξέρει πως διαθέτει ένα από τα μόλις 2019 κομμάτια που κυκλοφόρησαν.

Keywords
Τυχαία Θέματα