Κρήτη: Στον ανακριτή ο 42χρονος, στο Αυτόφωρο οι συγγενείς του θύματος

Το κατώφλι του ανακριτή αναμένεται να περάσει εκ νέου ο 42χρονος άνδρας που φέρεται να είναι ο δράστης του μαχαιρώματος που σημειώθηκε το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου, στο Καστέλι με θύμα έναν 68χρονο.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, στις 19 Νοεμβρίου στο Αυτόφωρο θα δικαστούν οι δύο συγγενείς του θύματος, 37 και 47 χρόνων, που κατηγορούνται για τον ξυλοδαρμό του 42χρονου.

Και οι τρεις άνδρες συνελήφθησαν από τις αρχές και σήμερα οδηγήθηκαν ενώπιον του εισαγγελέα.

Πως σημειώθηκε το αιματηρό περιστατικό με θύμα τον 68χρονο

Όλα

ξεκίνησαν με το αιματηρό επεισόδιο που σημειώθηκε αργά το απόγευμα του Σαββάτου στο Καστέλι του Δήμου Μινώα Πεδιάδος.

Δύο άνδρες τσακώθηκαν έντονα με αποτέλεσμα ο ένας εκ των δύο, σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, να τραυματιστεί με δύο μαχαιριές στον μηρό και να μεταφερθεί αρχικά στο Κέντρο Υγείας Καστελίου κι έπειτα στο Βενιζέλειο Νοκοκομείο Ηρακλείου απ’ όπου πήρε εξιτήριο.

«Στο κάδρο» η 49χρονη σύντροφος του 68χρονου

Πριν λίγους μήνες, σύμφωνα με την εφημερίδα «Πατρίς», ο 42χρονος κατηγορήθηκε ότι επιχείρησε ένα πνίξει μια 49χρονη επειδή δεν ενέδωσε στις ορέξεις του.

Τότε η 49χρονη σώθηκε χάρη στην επέμβαση του ανήλικου γιου της που επιτέθηκε στον 42χρονο παραλίγο δολοφόνο της μητέρας του.

Η υπόθεση αυτή όμως είχε και συνέχεια μετά το νέο αιματηρό περιστατικό που ήρθε να προστεθεί στην κόντρα που μαίνεται μεταξύ της 49χρονης και του 42χρονου από την ευρύτερη περιοχή του Καστελλίου, όπως αναφέρει το cretapost.gr

Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στην Αστυνομία, το περασμένο Σάββατο το απόγευμα ο 42χρονος επιτέθηκε και τραυμάτισε με μαχαίρι στο πόδι τον 68χρονο σύντροφο της 49χρονης, τη στιγμή που πήγαιναν στα χωράφια της για αγροτικές εργασίες.

«Ήμουν με το σύντροφό μου και ξαφνικά ο 42χρονος μας εμβόλισε με το αυτοκίνητό του για να μας ακινητοποιήσει. Μου φώναζε ότι θα με σκοτώσει, ότι θα με τελειώσει. Ο στόχος ήμουν εγώ. Κατεβήκαμε από το αμάξι και για να με προστατεύσει ο σύντροφός μου μπήκε στη μέση και δέχθηκε μια μαχαιριά στο αριστερό πόδι» είπε η 49χρονη.

Η ίδια πρόσθεσε λέγοντας: «Η επίθεσή του ήταν αναίτια. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι επικίνδυνος και ικανός για όλα. Εάν δε συλληφθεί πολύ φοβάμαι ότι θα βρει τον τρόπο να με βλάψει»

Σύμφωνα με την περιγραφή της 49χρονης, «ο δράστης μετά την πράξη του μπήκε στο αυτοκίνητο και εξαφανίστηκε, περιμένοντας να παρέλθει το αυτόφωρο για να εμφανιστεί στη συνέχεια».

Χθες ο 68χρονος και η 49χρονη πήγαν στο Αστυνομικό Τμήμα Αρκαλοχωρίου όπου έδωσαν συμπληρωματική κατάθεση. Όπως ανέφερε, το τελευταίο περιστατικό ήρθε να προστεθεί σε μια σειρά επιθέσεων, κυρίως σε βάρος της 49χρονης συντρόφου του, μητέρας τριών παιδιών.

Οι επιθέσεις αυτές είναι κυρίως σεξουαλικής φύσεως, καθώς ο 42χρονος φερόμενος ως δράστης φαίνεται να έχει αναπτύξει μια μανία για την γυναίκα.

Μάλιστα κατά καιρούς, όπως λέει πάντα ο τραυματίας, έχει αποπειραθεί να την βιάσει, ενώ προκαλέσει ζημιές στο σπίτι και την περιουσία της.

Keywords
Τυχαία Θέματα