ΠΑΟΚ: Ράμματα για Γιαννούλη- Επιστρέφουν στην Ελλάδα Μαουρίσιο και Βέρνμπλουμ

Σε μια ανύποπτη φάση στη σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία συγκρούστηκαν οι Γιαννούλης και Γαϊτανίδης.

NATOI NATOI ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ! Ντύσου πρωταθλητής στα PAOK FC Official Stores

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να περάσει εκτός προγράμματος ο πρώτος προκειμένου να του κάνει ράμματα ο γιατρός της ομάδας, Μανώλης Παπακώστας. Την ίδια ώρα και ο νεαρός Γαϊτανίδης πήγε δίπλα στον

συμπαίκτη του προκειμένου να του ζητήσει... συγγνώμη.

Το καλό για τον αριστεροπόδαρο πλάγιο μπακ του ΠΑΟΚ είναι πως δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό και στις επόμενες προπονήσεις θα είναι κανονικά στη διάθεση του Φερέιρα.

Από εκεί και πέρα ο ΠΑΟΚ θα ταξιδέψει τις επόμενες ώρες στη Ρουμανία καθώς υπάρχει προγραμματισμένο φιλικό με την Ουνιβεσιτέα Κλουζ την Παρασκευή.

Την αποστολή στη Ρουμανία δεν θα ακολουθήσουν οι Μαουρίτσιο και Βέρνμπλουμ οι οποίοι θα επιστρέψουν στην Θεσσαλονίκη για να συνεχίσουν τη σκληρή δουλειά πάνω στο κομμάτι της αποθεραπείας τους.

Όπως ήταν προγραμματισμένο από την αρχή, οι δυο παίκτες του Δικεφάλου δεν θα ακολουθήσουν την ομάδα στην Ρουμανία και θα επιστρέψουν σήμερα στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να συνεχίσουν το πρόγραμμα αποθεραπείας στη Νέα Μεσημβρία.

Μαζί τους θα βρίσκεται ο γυμναστής αποκατάστασης Ανέστης Ασλανίδης, ενώ θα τους ακολουθήσουν και οι νεαροί ποδοσφαιριστές. Συγκεκριμένα τόσο ο νεαρός φορ Ίλια Μαρκόφσκι όσο και ο 19χρονος πορτιέρε Συμεών Παπαδόπουλος, θα επιστρέψουν πίσω στη βάση, όπου αμφότεροι πήραν μια πρώτη... γεύση από την πρώτη ομάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα