ΗΠΑ: Την πυροβόλησαν, απέβαλε και κατηγορείται για ανθρωποκτονία του εμβρύου!

Διχασμένη είναι η κοινή γνώμη των Ηνωμένων Πολιτειών, εξαιτίας της υπόθεσης μίας εγκύου, η οποία πυροβολήθηκε στο στομάχι, με αποτέλεσμα το θάνατο του εμβρύου και η οποία κατηγορείται για ανθρωποκτονία.

Ειδική επιτροπή ενόρκων στο Τζέφρεσον, γνωστή ως «Grand Jury», κατηγόρησε τη Μάρσα Τζόουνς για ανθρωποκτονία, βασιζόμενη στο φερόμενο ρόλο που είχε η 27χρονη στο να ξεκινήσει ο καυγάς που οδήγησε στον πυροβολισμό και στο θάνατο του εμβρύου.

Παρόλα αυτά, το κατηγορητήριο μπορεί να μην οδηγήσει στη δίωξή της, ενώ η η αρμόδια εισαγγελέας, Λάινις Ουάσινγκτον δήλωσε: «Ενώ η ειδική επιτροπή

έχει εκφράσει την άποψή της, το γραφείο μας βρίσκεται στο στάδιο αξιολόγησης της υπόθεσης και δεν έχει ακόμη αποφασίσει κατά πόσο θα προχωρήσει στην άσκηση δίωξης για ανθρωποκτονία, στην άσκηση δίωξης για ελαφρύτερη κατηγορία ή στη μη δίωξη».

Η Μάρσα Τζόουνς, η οποία ήταν πέντε μηνών έγκυος τον περασμένο Δεκέμβρη, ενεπλάκη σε καυγά με μία άλλη γυναίκα, ενώ οι αρχές εκτιμούν πως ο τσακωμός που οδήγησε στο θάνατο του εμβρύου, ξεκίνησε με αφορμή τον πατέρα του παιδιού.

Keywords
Τυχαία Θέματα