ΠΑΟΚ: Κορυφαίος o Mάτος με τον Ολυμπιακό

Ο Λέο Μάτος αναδείχθηκε από το κοινό του paokfc.gr και του PAOK FC Official App, ως ο Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης κόντρα στον Ολυμπιακό για την 8η αγωνιστική της Super League Σoυρωτή.

Όλα τα αυθεντικά προϊόντα του ΠΑΟΚ

μόνο στο PAOK FC Official Store

Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο ο Βραζιλιάνος ακραίος αμυντικός βρίσκει τον τρόπο να πρωταγωνιστεί. Με την τρέλα του, η οποία τείνει να τον στοχοποιήσει, με τη συμμετοχή του στο επιθετικό κομμάτι, τα γκολ, τις ασίστ του, τη συνολική αγωνιστική του εικόνα.Στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ο Λέο Μάτος για περίπου μια ώρα αγώνα περιορίστηκε σε αμυντικό ρόλο.

Μην επιτρέποντας στην αριστερή πτέρυγα των γηπεδούχων ούτε να σκεφτούν να περάσουν από κοντά του. Στα δύσκολα πήρε πρωτοβουλίες και βγήκε μπροστά. Κέρδισε μέτρα στο γήπεδο, φάουλ κι έχασε μια από τις μεγαλύτερες ευκαιρίες για την ισοφάριση.Η απόδοσή του τον έκανε να ξεχωρίσει στην ψηφοφορία για τον Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης, που διεξήχθη μέσω του paokfc.gr και του PAOK FC Official App.

Ο Μάτος διέλυσε τον ανταγωνισμό συγκέντρωσε το 64,04% των ψήφων και κατέκτησε τον ατομικό τίτλο. Δεύτερος ήρθε ο Φερνάντο Βαρέλα που ήταν εξαιρετικός στα καθήκοντά του και τρίτος ο Αντελίνο Βιεϊρίνια που πάλεψε αρκετά σε επίθεση, αλλά και άμυνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα