ΠΑΟΚ: Έτοιμος ο Κάμπος ενόψει ΠΑΣ, μπαίνουν σταδιακά Μουλέν και Μιχόγεβιτς

Ο ΠΑΟΚ προετοιμάζεται για το κυριακάτικο (4/2 - 15:00) παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους "Ζωσιμάδες", όπου θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του (11Χ11).

Εκπτώσεις για όλους από -70% στα PAOK FC Official Stores

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου και οι παίκτες του, την Πέμπτη (1/2) υποδέχτηκαν στην ομάδα τους Μάρκο Μιχόγεβιτς και Τιμπό Μουλέν κι έπειτα

"στρώθηκαν" στη δουλειά ενόψει ΠΑΣ. Μετά το ζέσταμα που αφορούσε τη φυσική κατάσταση με μπάλα, οι παίκτες έκαναν ασκήσεις για την αμυντική λειτουργία και την ομαδική ανάπτυξη χωρισμένοι σε δύο γκρουπ ανάλογα με τη θέση στην οποία αγωνίζονται.

Στη συνέχεια, το πρόγραμμα περιελάμβανε δίτερμα στο μισό γήπεδο με τους παίκτες να καλούνται να εφαρμόσουν τις τακτικές οδηγίες που τους έδωσε ο Λουτσέσκου.

Οι Μουλέν, Μιχόγεβιτς ακολούθησαν το ζέσταμα με την ομάδα και στη συνέχεια έκαναν ατομικό πρόγραμμα φυσικής κατάστασης. Οι δύο παίκτες προέρχονται από χειμερινή προετοιμασία με τις προηγούμενες ομάδες τους και θα ενταχθούν σταδιακά στο πρόγραμμα των υπολοίπων βάσει και των δεδομένων από τα εργομετρικά τους.

Ο Τζάλμα Κάμπος προπονήθηκε κανονικά δίχως να αισθανθεί ενοχλήσεις στο γόνατο και είναι στη διάθεση του Λουτσέσκου για την αναμέτρηση των Ιωαννίνων.

Την Παρασκευή (2/2) οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα προπονηθούν στις 11:00 στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα