Ηρακλής: Η σύζυγος του Τάι λύνει το πρόβλημα με το δελτίο

Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής ετοιμάζεται για την δεύτερη θητεία του με τα «κυανόλευκα», ωστόσο το ντεμπούτο του έχει καθυστερήσει, καθώς δεν υπήρξε συναίνεση από την ΕΠΟ για την άμεση έκδοση δελτίου στον παίκτη.

Ο Τάι είχε ξεκαθαρίσει πως θα αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Λευκορωσίας και θα επιστρέψει στον Ηρακλή, για να εγκατασταθεί στη Θεσσαλονίκη με

την οικογένεια του.

Η απόφασή του αυτή όμως έφερε ως αποτέλεσμα την καθυστέρηση έκδοσης του δελτίου του από την ομοσπονδία, διότι όπως έκριναν οι ιθύνοντες πρέπει να νομιμοποιηθεί η παραμονή του Βραζιλιάνου στη χώρα.

Παρόλα αυτά το συγκεκριμένο ζήτημα μπήκε στην τελική ευθεία, καθώς αναμένεται στην αρχή της ερχόμενης εβδομάδας να έρθουν στη Θεσσαλονίκη τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας του ποδοσφαιριστή μαζί με την σύζυγο του.

Η Αλεσάντρα Γκράζια (σ.σ σύζυγος του Τάι), είναι κάτοχος ισπανικού διαβατηρίου, κάτι το οποίο με βάση την νομοθεσία νομιμοποιεί αυτόματα την παραμονή του συζύγου και τον παιδιών της στη χώρα, διότι η Ισπανία υπάγεται στην Ευρωπαϊκή ένωση.

Συνεπώς με την διαδικασία αυτή να βρίσκεται στα «σκαριά» το ντεμπούτο του Τάι θα καθυστερήσει για τουλάχιστον ακόμη μια αγωνιστική, καθώς η συνεχιζόμενη άρνηση της ΕΠΟ να του εκδώσει δελτίο, τον αφήνει εκτός και από τον αγώνα με τον Κιλκισιακό την προσεχή Κυριακή 4 Φεβρουαρίου.

Το σίριαλ της υπόθεσης του Βραζιλιάνου παρά την μεγάλη αυτή καθυστέρηση θα κλείσει θετικά, γιατί από την στιγμή που έρθει η Αλεσάντρα Γκράσια στη Θεσσαλονίκη θα καταβληθούν τα απαραίτητα έγγραφα από τους «κυανόλευκους» ώστε να τρέξουν όσο το δυνατό γρηγορότερα οι διαδικασίες κατάθεσης των δικαιολογητικών, που έχουν να κάνουν με τη νομιμοποίηση της παραμονής του 31χρονου ποδοσφαιριστή στη χώρα, με απώτερο σκοπό να εκδοθεί το δελτίο του πριν την αναμέτρηση με την Καρδία στο Καυτανζόγλειο στις 11/2.

Πηγή: sdna.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα