ΠΑΟΚ: Έρχονται στη Θεσσαλονίκη Σβιντέρσκι και Μίσιτς

Κάρολ Σβιντέρσκι και Γιόσιπ Μίσιτς αναμένεται να αποτελέσουν τα δύο πρώτα μεταγραφικά αποκτήματα του ΠΑΟΚ στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Μάλιστα, το γεγονός πως ο Δικέφαλος θα πάρει τους δύο συγκεκριμένους παίκτες, επιβεβαίωσε μέσω instagram και ο Γιώργος Σαββίδης.

Εκπτώσεις έως -70% στα PAOK FC Official Stores!

Προλαβαίνεις;

Ο μεγάλος γιος του Ιβάν Σαββίδη και μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, συνομιλώντας με φίλο του Δικεφάλου στα σχόλια ανάρτησης στο instagram, ουσιαστικά επιβεβαίωσε πως τόσο ο Πολωνός φορ όσο και ο Κροάτης μέσος βρίσκονται καθ΄ οδόν για Θεσσαλονίκη και η άφιξή τους αναμένεται σήμερα το βράδυ.

Αρχικά σχολίασε την προσπάθεια της Τζένοα για να πάρει τον Σβιντέρσκι, σημειώνοντας: «Και η Στουτγάρδη τον θέλει και μια ακόμη Ιταλική ομάδα, αλλά όλα είναι ok». Στη συνέχεια, προχώρησε στην αποκάλυψη ότι τόσο ο Σβιντέρσκι, όσο και ο Μίσιτς, θα έρθουν στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, απαντώντας στην ερώτηση φίλου του Δικεφάλου. «Θα έρθει ναι. Και ένας από τους μέσους έρχεται απόψε», ανέφερε στην απάντηση του ο Γιώργος Σαββίδης, αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα υπάρξει κι άλλη ενίσχυση στα χαφ.

Η περίπτωση του Πολωνού σέντερ φορ, Σβιντέρσκι, αφορά μεταγραφή με αγορά του από τη Γιαγκελόνια, ενώ η υπόθεση του Κροάτη χαφ, Μίσιτς, είναι με τη μορφή δανεισμού από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, με οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι.

Keywords
Τυχαία Θέματα