ΠΑΟΚ δίχως φρένα, συνεχίζει να "σπάει" ρεκόρ

Η φρενήρης πορεία του ΠΑΟΚ στο φετινό πρωτάθλημα συνεχίστηκε με ακόμη μία νίκη στην Ξάνθη. Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου συνεχίζει να καταρρίπτει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο.

Μόνο στα PAOK FC Official Stores διαθέσιμη η Team Line 18/19 !

Το διπλό του Δικεφάλου στα Πηγάδια

ήταν το 11ο στη φετινή Super League, επίδοση που αποτελεί ρεκόρ σε πρωτάθλημα 16 ομάδων. Την περίοδο 1975-76 η ομάδα του Γκιούλα Λόραντ, στο δρόμο προς το πρώτο πρωτάθλημα, είχε σταματήσει στα 10 διπλά, ενώ παραμένει η επίδοση της μεγάλης ομάδας του Λες Σάνον με 12 εκτός έδρας νίκες την σεζόν 1972-73, αλλά σε πρωτάθλημα 18 ομάδων και 34 αγωνιστικών.

Την ίδια ώρα, οι ασπρόμαυροι διατηρούν το αήττητο, στοχεύοντας σε ένα από τα πιο δύσκολα ρεκόρ του ελληνικού πρωταθλήματος, δηλαδή την κατάκτηση του τίτλου χωρίς ήττα, κάτι που έχει πετύχει μόνο ο Παναθηναϊκός την σεζόν 1963-64.

Στη λίστα με τις αήττητες ομάδες στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα δεν έχει αλλάξει κάτι, με τον ΠΑΟΚ να παραμένει μία από αυτές. Τέσσερις ομάδαες παραμένουν, με την Μακάμπι Τελ Αβίβ του Βλάνταν Ίβιτς να στέφεται και μαθηματικά πρωταθλήτρια στο Ισραήλ, δίχως ήττα, με τον ΠΑΟΚ να "σκαρφαλώνει" στη 2η θέση της σχετικής λίστας με 23 νίκες σε 26 αγώνες.

Πιο αναλυτικά:

1. Ερ. Αστέρας: 25 νίκες, 3 ισοπαλίες.

2. ΠΑΟΚ: 23 νίκες, 3 ισοπαλίες.

3. Μακάμπι Τελ Αβίβ: 20 νίκες, 6 ισοπαλίες.

4. Σλόβαν Μπρατισλάβας: 18 νίκες, 4 ισοπαλίες.

Keywords
Τυχαία Θέματα